تحقق سفرهای فضایی طولانی با الهام گرفتن از خرس ها

تحقق سفرهای فضایی طولانی با الهام گرفتن از خرس ها

دانشگاه فارسی: خرس ها در فصول سرد سال تا چهار ماه به خواب می روند، بدون آنكه مشكل جسمانی برای آنها رخ دهد. حال پژوهشگران با الهام از این مساله به دنبال تحول در پزشكی و فضانوردی هستند.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از نیو اطلس، در صورتیكه راز تحلیل نرفتن عضلات بدن خرس ها در زمان خواب زمستانی كشف شود، تحولات گسترده ای در علومی همچون پزشكی و فضانوردی رخ می دهد و درمان بیماران و به خصوص افراد كهنسال مبتلا به این مشكل تسهیل می شود.
از سوی دیگر سفرهای فضایی طولانی مدت به سیاره های دوردست در صورتی ممكن می شود كه امكان به خواب بردن فضانوردان برای مدت های متمادی بدون لطمه دیدن سلامت آنها ممكن شود و خرس ها دراین زمینه هم می توانند الهام بخش باشند.
محققان آلمانی برای كسب اطلاعات بیشتر دراین زمینه در حال بررسی شرایط ژنتیكی خرس ها هستند تا اسرار خواب زمستانی طولانی مدت آنها را دریابند.
خرس ها معمولاً پیش از آغاز خواب زمستانی مقدار زیادی غذا می خورند تا چربی مورد نیاز را در بدنشان ذخیره كنند. آنها وقتی در بهار از خواب بر می خیزند بااینكه بسیار لاغر شده اند، اما از نظر سلامت هیچ مشكلی ندارند. در مقابل انسانی كه مجبور به باقی ماندن در بستر برای مدت طولانی شود با مشكلات روانی و نیز تحلیل رفتن عضلات و از دست دادن امكان قدم برداشتن و غیره مواجه می شود.
یكی از علل توان بالای خرس ها برای خوابیدن طولانی مدت، تغییرات متابولیسم بدن آنهاست كه سبب كند شدن ضربان قلب، كاهش تولید ضایعات توسط بدن، بازجذب آمینواسیدهای ضروری از ادرار و غیره می شود و پژوهشگران امیدوارند بتوانند چنین تغییراتی را در درون بدن انسان هم ایجاد كنند.


منبع:

1398/10/13
12:25:31
5.0 / 5
3883
تگهای خبر: پزشك , پژوهشگر , تولید , علوم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است