دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی مطرح كرد:
كاهش صدمه های ناشی از سرطان با تولید شبكه محصول سالم
دانشگاه فارسی: دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی اظهار داشت: بهبود تغذیه یكی از روش های موثر در كاهش سرطان است كه با تولید شبكه محصول سالم می توانیم به این هدف نایل شویم.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی در مورد لزوم تولید شبكه محصول سالم در كشور، اظهار داشت: استفاده از محصولات غذایی سالم یكی از طریق های كنترل بروز سرطان در دنیا است كه باید این مورد مهم مدنظر حاكمیت و دولت باشد.
وی اضافه كرد: ۵۰ درصد سرطان ها با تحرك بیشتر، عدم استعمال دخانیات و تغذیه سالم قابل پیشگیری است كه فراهم كردن سفره سالم و مواد سالم غذایی وظیفه دولت ها است.
به گفته قانعی، شبكه محصول سالم( طرح شمس) با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی، حمایت، ترویج و رتبه بندی محصولات سالم كشاورزی، تشكیل شد.
وی ادامه داد: مدل كاری ۱۲ گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره در مدیریت زنجیره تامین سبز كه توسط موسسه ترویج محصول سالم (مجری طرح) تدوین و عرضه شده است در اتاق فكر شبكه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، كارگروه كشاورزی مورد تایید و حمایت قرار گرفته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب