معاون آموزشی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری:

اساتید دانشگاه ها باید به مهارت های فنی، تخصصی و متعالی مسلح باشند

اساتید دانشگاه ها باید به مهارت های فنی، تخصصی و متعالی مسلح باشند

به گزارش دانشگاه فارسی، ایرنا- معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: اساتید دانشگاه ها برای رسیدن ما به دانشگاه های تمدن ساز و حکمت بنیان باید به تمامی مهارت های فنی، تخصصی و متعالی مسلح باشند.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایرنا، قاسم عموعابدینی روز سه شنبه در همایش رابطان آموزشی دانشگاههای کشور که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اضافه کرد: اساتید دانشگاهی نقش مهمی در پیشبرد سیاست های بالادستی و اهداف نظام در زمینه دانشگاه ها دارند.
این مسوول اشاره کرد: اسناد بالادستی، برنامه گام دوم انقلاب، سیاست های حوزه علم و فناوری و نقشه جامع علمی کشور تاکید و توجه جدی به تحول در دانشگاه ها دارند.
وی با اعلان اینکه تمدن سازی یکی از محورهای اساسی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محسوب می شود، گفت: ما باید تمدن نوین اسلامی را که پایه های آن را ایجاد کردیم تحقق ببخشیم و یکی از مسایلی که در تحقق این مساله نقش اساسی دارد و خواهد داشت، دانشگاه است.
عمو عابدینی با اعلان اینکه حضرت امام خمینی (ره) فرمودند که "دانشگاه، منشأ همه تحولات است"، اضافه کرد: براین اساس دانشگاه های ما می توانند دانایی محور و جامعه محور باشند و برمبنای فاکتورهای تولید، فناوری و نوآوری و خلاقیت فعالیت کنند.
وی اشاره کرد: برای رشد فاکتورهای دانشگاه تمدن ساز گام هایی را برداشته ایم اما این ها کافی نیست و باید دانشگاه های ما در این عرصه قدمهای جدیدی را بردارند و به سمت تحول حرکت کنند.
وی با اعلان اینکه جامعه اسلامی بانی دانشگاه های حکمت بنیان بوده است، اظهار داشت: در گذشته مکتب خانه ها و حوزه های علمیه ای داشتیم که همگی حکمت بنیان بوده و دستاوردهای زیادی داشتند و پرورش عالمانی همچون علامه طباطایی محصول همین مراکز بوده است.
معاون وزیر علوم اظهار داشت: اگر به عقبه ایران اسلامی برگردیم و جریان تمدن اسلامی را مطالعه نماییم، بسیاری از فناوری های کشورهای غربی از ایران به آن طرف رفته است.
عمو عابدینی با اشاره به تلاش جهت رسیدن به دانشگاه های حکمت بنیان، اشاره کرد: جامعه اسلامی متولی دانشگاه های حکمت بنیان است.
عموعابدینی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به این که دانشگاه ها باید افرادی را تربیت کنند که در کسب و کارهای مختلف جامعه اشتغال پیدا کنند، اشاره کرد: پیش بینی می شود تا چند سال آینده تعدادی از مشاغل وجود نداشته باشد و یا متقاضی این مشاغل اندک باشد بدین سبب دانشگاه ها باید فارغ التحصیلان خودرا به سمت رشته های تحصیلی اشتغال زا سوق دهند.
این مسوول اضافه کرد: باید رشته های جدید تعریف شود و اختیار به دانشگاه ها داده شود و در این جهت رشته های که کاربردی و شغل برای آنها نیست حذف و بجای آن رشته های جدید ایجاد شود.


منبع:

1401/06/08
15:05:28
5.0 / 5
360
تگهای خبر: آموزش , اساتید , تحصیل , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور
پلت فرم یادگیری از راه دور که امکان تحصیل در رشته های مختلف را بصورت آنلاین فراهم می آورد

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است