رئیس دانشگاه علامه طباطبایی:
درگذشت مهشاد كریمی داغ عمیقی بر دل دانشگاهیان گذاشت
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: درگذشت مهشاد کریمی که گام در راه حفاظت از آیات خدا گذرانده بود، داغ عمیقی بر دل دانشگاهیان و جامعه خبرنگاران فرهیخته دانش آموخته علامه گذاشت.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، حسین سلیمی ضمن ابراز تسلیت به مناسبت ضایعه درگذشت خبرنگار ایرنا و همینطور مهشاد کریمی خبرنگار حوزه محیط زیست ایسنا در حادثه واژگونی اتوبوس در استان آذربایجان غربی، اظهار داشت: ستاره های آسمان دانشگاه علامه طباطبایی انسان های تلاشگر و ثمربخشی هستند که هم در بودنشان درخشیدند و هم در رفتنشان پهنه این آسمان را درخشان تر کردند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مهشاد کریمی همچون ستاره های دانشگاه علامه طباطبایی بود که بر وجه الله نورافشاندند و نظر انداختند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: فقدان مهشاد کریمی خبرنگار حافظ محیط زیست که در واقع گام در راه حفاظت از آیات خدا گذارده بود، داغ عمیقی بر دل دانشگاهیان و جامعه خبرنگاران، فرهیخته و دانش آموخته علامه گذارد؛ اما راه زیبای اطلاع رسانی را همچنان گشوده نگاه خواهد داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب