كنگره های بین المللی و ملی زخم و ترمیم ۱۲ تا ۱۴ آذر

هدف كنگره زخم و ترمیم ارتقای زندگی مبتلایان به زخم های مزمن است

هدف كنگره زخم و ترمیم ارتقای زندگی مبتلایان به زخم های مزمن است

عضو هیات علمی پنجمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با اشاره به اینکه زخم های مزمن عواقب مادی و معنوی گسترده ای دارند هدف از برگزاری پنجمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم را ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان دانست.


به گزارش سه شنبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر محسن فاتح معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران - برگزار کننده این کنگره ها - با اشاره به پنجمین کنگره بین المللی و هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت که از ۱۲ تا ۱۴ آذرماه برگزار می گردد اضافه کرد: زخم های مزمن یکی از معضلات حوزه سلامت است و هر ساله هزینه های زیادی برای درمان این عارضه در سطح جهان صرف می شود.
وی افزود: با توجه به این که بیشترین دلیل این زخم ها را بیماریهای عروقی و دیابت می سازند و از جانب دیگر شیوع دیابت به دلیلهای مختلفی درحال بالا رفتن است، هر ساله بر تعداد مبتلایان به این عارضه افزوده می شود و به تبع آن بار هزینه ای بیشتری را بر سیستم های بهداشتی و درمانی وارد میکند.
فاتح افزود: برگزاری کنگره هایی در زمینه اطلاع رسانی و تبادل نظر بین اندیشمندان و محققین این حوزه می تواند موجب ارتقای کیفی و کمی خدمات مراقبتی و درمانی در زمینه زخم و به ارتقای سطح سلامت جامعه شود که این مساله ماموریت اصلی تمام مراکز تحقیقاتی و خدماتی در حوزه سلامت است.
عضو هیات علمی پنجمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت اظهار داشت: شاخصه اصلی کنگره امسال در مقایسه با سالهای گذشته برگزاری آن در قالب یک وبینار بین المللی است. این فضا فرصت مناسبی برای بهره مندی از دانش و تجربیات صاحب نظران حوزه زخم و ترمیم بافت است، بدون اینکه ضرورتی بر حضور فیزیکی ایشان در محل برگزاری باشد. در حقیقت دست اندرکاران این وبینار توانسته اند تهدید ناشی از شرایط همه گیری کرونا را به فرصتی برای تبادل اطلاعات علمی و ارائه راهکارهایی برای دوره بعد از کرونا تبدیل کنند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: موضوعات این کنگره گذشته از آن که در زمینه رویکردهای نوین درمان زخم در وضعیت همه گیری کووید ۱۹ است، در ۸ محور با سخنرانی هایی در زمینه اقدامات جراحی، کاربردهای نانوذرات و زیست مواد در ترمیم زخم، نقش فرآورده های طبی در توسعه روش های درمانی در مدیریت زخم، نوآوری های ارائه شده در درمان زخم های مزمن، کاربرد طب تجربی در ترمیم زخم، نقش تله مدیسین و ابزارهای دیجیتال در درمان زخم و چالش های موجود در ترمیم زخم انجام می شود.
وی اظهار داشت: این کنگره با دعوت از متخصصین بالینی و علوم پایه که در زمینه زخم و ترمیم بافت فعالیت دارند فرصت مغتنمی را برای دانش پژوهان این مساله مهیا کرده تا از این طریق بتوانند پاسخ سوالات موجود دراین زمینه را یافته و در موارد مبهم از اجماع نظرات اساتید بهره مند شوند.
فاتح با اعلان اینکه مبتلاشدن به زخم مزمن تمام جوانب زندگی فرد مبتلا همچون تعاملات فردی و اجتماعی او را را تحت تاثیر قرار می دهد اضافه کرد: هر اقدامی که بتواند دوره مبتلاشدن و عوارض ناشی از آنرا کم کند می تواند کیفیت زندگی آنها را ارتقا دهد. عوارض این اختلالات می توانند موجب وقوع اقداماتی نظیر ضرورت قطع عضو در ادامه سیر بیماری شوند که بالطبع تغییرات غیرقابل اجتنابی را در سبک زندگی مبتلایان به همراه خواهد داشت.
علاقه مندان می توانند اطلاعات بیشتر را از سایت کنگره زخم و ترمیم بافت یا بخش کنگره سایت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دریافت نمایند.



منبع:

1399/09/14
12:14:46
5.0 / 5
544
تگهای خبر: اساتید , پزشك , خدمات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است