جشنواره آثار دانشجویی پیام نور در حوزه مبارزه با قاچاق كالا و ارز

جشنواره آثار دانشجویی پیام نور در حوزه مبارزه با قاچاق كالا و ارز

مدیركل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور اعلام نمود: اولین جشنواره پشتیبانی از آثار و تولیدات دانشجویان در حوزه مبارزه با قاچاق كالا و ارز انجام می شود.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از دانشگاه پیام نور، مجید صفاری نیا اعلام نمود: اولین جشنواره پشتیبانی از آثار و تولیدات دانشجویان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز به میزبانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری در پاییز سال جاری انجام خواهد شد.
وی افزود: اهداف این جشنواره؛ بهره گیری از ایده های نوین در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیوند بین علم و عمل و توسعه پژوهش های علمی- کاربردی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، افزایش تعامل بین دانشگاه و دانشجویان از یک طرف و ستاد و دستگاه های مرتبط ازطرف دیگر و ترویج فرهنگ مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جامعه علمی و پژوهشی کشور است.
مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور اشاره کرد: تمامی دانشجویان در تمامی رشته ها و مقاطع تحصیلی و همین طور فارغ التحصیلانی که آثار آنها از اول فروردین ۱۳۹۷ تا ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ منتشر یا دفاع شده می توانند تا ۳۰ مهر ۱۳۹۹ فرم ثبت نام را تکمیل و به آدرس الکترونیکی festival@epe.ir ارسال نمایند.
صفاری نیا اشاره کرد: دانشجویانی که پایان نامه ها، کتب، مقالات، گزارش ها و تحلیل های در دست تهیه دارند، می توانند با ارسال طرح اولیه و یا پروپوزال خود، بعد از تصویب در شورای پژوهش ستاد(مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز) از حمایت های مادی(جوایز ارزنده) و معنوی ازجمله تامین منابع علمی، مشاوره های تخصصی، انتشار آثار و کمک هزینه تولید اثر بهره مند شوند.
وی محورهای این جشنواره را علل، آثار و نتایج قاچاق کالا، رفتار مصرف کنندگان کالاهای خارجی و قاچاق، شیوه ها و شگردهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرصت ها و تهدیدهای قاچاق کالا و ارز، آینده پژوهی و قاچاق کالا و ارز، قبح فعل و مصرف قاچاق کالا و ارز، لطمه شناسی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مخاطرات زیست محیطی و قاچاق کالا، تکنولوژی های جدید و قاچاق کالا و ارز، دیپلماسی، اقتصاد سیاسی و قاچاق کالا و ارز عنوان نمود.
دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس دبیرخانه جشنواره دانشجویی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارزبه شماره های ۸۳۸۳۲۸۰۱- ۸۳۸۳۲۸۰۲ -۸۳۸۳۲۸۰۳ تماس بگیرند.

1399/04/21
21:57:47
5.0 / 5
1846
تگهای خبر: پاییز , تحصیل , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
دوستان دانشگاه فارسی
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور
پلت فرم یادگیری از راه دور که امکان تحصیل در رشته های مختلف را بصورت آنلاین فراهم می آورد

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است