در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛
همایش كاربرد پلاسما در صنایع غذایی و كشاورزی برگزار می گردد
به گزارش دانشگاه فارسی همایش تخصصی آشنایی با كاربرد پلاسما در صنایع غذایی و كشاورزی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همكاری شركت FEMTO كره جنوبی برگزار می گردد.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این همایش به بیان مبانی پلاسما و كاربردهای آن در صنایع غذایی و كشاورزی مانند كاهش بار میكروبی مواد غذایی و مواد خام گیاهان دارویی و هم بهبود راندمان جوانه زنی و رشد رویشی بذر گیاهان دارویی و كشاورزی پرداخته می شود.
«پروفسور محمود قرآن نویس» معاون مجمع آسیایی- آفریقایی آموزش پلاسما و «مهندس مهدی خلج» محقق و پژوهشگر حوزه پلاسما به تشریح مزیت ها و كاربردهای استفاده از این فناوری در صنایع غذایی و كشاورزی می پردازد.
این همایش ۲۹ خردادماه ۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب