همكاری مركز پرورش استعدادهای درخشان با ستاد علوم شناختی

همكاری مركز پرورش استعدادهای درخشان با ستاد علوم شناختی

دانشگاه فارسی: مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان با ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در جهت توسعه و ارتقای علوم جدید همكاری می كنند.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، فاطمه مهاجرانی در مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات دانش آموزی علوم اعصاب شناختی، اظهار داشت: برگزاری این رقابت های علمی مبین تلاش و فعالیت های گسترده در راه پیشرفت برای توسعه علوم و فناوری ها و درنوردیدن مرزهای دانش است.
وی با اشاره به اینكه توجه به علوم جدید و پرورش استعدادهای نخبه، آینده درخشان تری را در راه دستیابی به علوم و فناوری های برای كشور رقم می زند، بیان كرد: امروزه دانش علوم شناختی با تلاش ها و فعالیت های انجام شده در سطح كشور، در جایگاه مطلوبی قرار دارد و مسیر توسعه علمی درحال پیشرفت است.
وی این مسابقات را گامی پرارزش در راه پیوستگی میان مدرسه و دانشگاه دانست و اضافه كرد: مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان با همكاری ستاد توسعه علوم شناختی و اساتید و محققان مجرب تلاش دارد تا در راه توسعه و ارتقای علوم جدید و حوزه های میان رشته ای گام های اساسی بردارد.
در پنجمین دوره مسابقات علوم اعصاب شناختی بیشتر از ۹۰۰ دانش آموز در ۳۵ تیم و یكصد دبیر از سراسر كشور شركت داشتند كه دو تیم دانش آموزی از دزفول و یك تیم از زاهدان بعنوان گروه های برتر دانش آموزی از جانب داوران برگزیده و معرفی گشتند.

1397/07/18
12:40:32
5.0 / 5
4138
تگهای خبر: اساتید , دانشگاه , علمی , علوم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
دوستان دانشگاه فارسی
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور
پلت فرم یادگیری از راه دور که امکان تحصیل در رشته های مختلف را بصورت آنلاین فراهم می آورد

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است