در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام شد؛

نظارت سازمان امور دانشجویان بر کیفیت غذای دانشجویی در دانشگاه ها

نظارت سازمان امور دانشجویان بر کیفیت غذای دانشجویی در دانشگاه ها

به گزارش دانشگاه فارسی، رئیس سازمان امور دانشجویان از نظارت این سازمان و صندوق رفاه دانشجویان بر کیفیت غذای دانشجویی اطلاع داد و اظهار داشت: این برای ما اصل اساسی است.



هاشم داداش پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره کیفیت غذای دانشجویی و سیستم نظارتی دانشگاه ها بر کیفیت غذای دانشجویی اظهار داشت: اصل مهم برای ما اینست که غذا ازجهت کمیت، به اندازه و از نظر کیفیت در حدی باشد که ذائقه دانشجویان را تحریک پذیر کند.
وی افزود: گاهی اوقات بعضی از دانشجویان به علت شرایط شخصی، جسمانی و ذائقه های شخصی و موردی گرفتار مشکلاتی می شوند که این دلیل بر ایراد داشتن کیفیت غذای دانشجویی نیست، اگر به یک باره ۱۰۰ دانشجو یک دانشگاه گرفتار مشکل شدند در آن صورت میتوان اظهار داشت که کیفیت غذا مشکل دارد.
رئیس سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: صندوق رفاه دانشجویان و معاونان دانشجویی دانشگاه ها بر غذای دانشجویی نظارت دارند و اصل برای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان و دانشگاه ها اینست که غذایی که پخته می شود کیفیت لازم را داشته و سلامت دانشجویان را به دنبال داشته باشد این برای ما اصل اساسی است هر چقدر این کیفیت بالا باشد، بهتر است.
وی اضافه کرد: در تأمین مواد اولیه غذا تمام تلاش دانشگاه ها اینست که بتوانند از مواد اولیه ای استفاده نمایند که استاندارهای لازم و حداقل ها را داشته باشد تا دانشجویان از نظر سلامتی گرفتار مشکل نشوند.


منبع:

1401/07/23
10:22:12
5.0 / 5
373
تگهای خبر: دانشجو , دانشجویان , دانشگاه , علوم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است