تحقق دستور رهبری تشکیل کارگروه علمی کمیته مشترک ایران و قزاقستان در فارابی شناسی

تحقق دستور رهبری تشکیل کارگروه علمی کمیته مشترک ایران و قزاقستان در فارابی شناسی

به گزارش دانشگاه فارسی، بعد از تشکیل کارگروه علمی کمیته مشترک ایران و قزاقستان در فارابی شناسی، حالا قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بین المللی، حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی را بعنوان ربیس دبیرخانه این کارگروه منصوب نمود.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار (۲۹ خرداد ۱۴۰۱) قاسم ژومارت توکایف رئیس جمهور قزاقستان و هیئت همراه با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی میان ایران و قزاقستان، بر لزوم گسترش بیش از پیش همکاریهای دو کشور در عرصه های مختلف خصوصاً همکاریهای منطقه ای تاکید کردند.

رهبر انقلاب اسلامی گسترش همکاریهای فرهنگی ایران و قزاقستان را نیز مهم دانستند و افزودند: فارابی به عنوان یک فیلسوف و دانشمند اسلامی که اصالت قزاقستانی دارد و در ایران هزار سال درباره ی آثار او تحقیق و مطالعه شده است، می تواند مبنای همکاریهای فرهنگی و تشکیل یک کمیته مشترک علمی میان دو کشور شود.
موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، امروز چهارشنبه اعلام نمود حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا غلامی طی حکمی از طرف وحید حدادی اصل، به سمت ریاست دبیرخانه «کارگروه علمی کمیته مشترک ایران و قزاقستان در فارابی شناسی» منصوب شده است.
حجت الاسلام و المسلمین رضا غلامی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و پژوهشگر و مدرس عرصه فلسفه سیاسی و مطالعات فرهنگی و رییس موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی است. وی دانش آموخته سطح چهار حوزه علمیه و فارغ التحصیل مقطع دکتری در رشته علوم سیاسی با گرایش اندیشه سیاسی است.
از جمله سوابق و مسئولیت های اجرائی غلامی می توان به ریاست مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا، ریاست شورای سیاستگذاری مجمع عالی علوم انسانی اسلامی و ریاست پژوهشکده مطالعات اسلامی لطمه های اجتماعی دانشگاه شاهد و عضویت در هیات امنای دانشگاه صداوسیما و دانشگاه سوره اشاره نمود.
موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مسئولیت برگزاری جشنواره فارابی را نیز برعهده دارد. جشنواره بین المللی فارابی که تا حالا سیزدهمین دوره آن برگزار شده است، ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سالانه با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای برتر در زمینه علوم انسانی و اسلامی، معرفی و ارائه آثار و نظریه های برتر، روش ها و طرح های جدید در زمینه علوم انسانی و اسلامی در بین اندیشمندان ایرانی و غیر ایرانی برگزار می گردد.
این جشنواره در ۱۵ گروه علمی شامل اخلاق، ادیان و عرفان، تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی، حقوق، زبان، ادبیات و زبان شناسی، علوم اجتماعی و علوم ارتباطات، علوم اقتصادی، مدیــریت و علــوم مــالی، علــوم تربیتی، روان شناسی و علــوم ورزشی، علوم سیاسی، روابط بین الملل و مطالعات منطقــه ای، علــوم قــرآنی، تفسیـر و حدیث، فقــه و اصـــول، فلسفه، منطق و کــلام، فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری، مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)، مطالعات میان رشته ­ای و مطالعات هنر و زیبایی شناسی بهترین آثار را در چهار قالب کتاب پژوهشی، گزارش اختتام یافته پژوهش، رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد شناسایی و معرفی می کند.


منبع:

1401/06/30
21:39:25
5.0 / 5
240
تگهای خبر: آموزش , پژوهشگر , تحصیل , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است