به دلیل شیوع ویروس كرونا؛
نهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی در فضای مجازی
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار داشت: در زمان شیوع بیماری کرونا مناظرات دانشجویی به فضای مجازی کشیده شد.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، عیسی علیزاده در نشست خبری نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی اظهار داشت: فعالیتهایی که در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی از ابتدا تا کنون تعریف شده است فعالیتهایی مبتنی بر نیاز و مساله است که تداوم خیلی از این فعالیت ها هم نشان داده است که ما در جهاددانشگاهی به این موضوعات اعتقاد داریم و کارایی هم دارد.
وی با تکیه بر اینکه مبحث مناظرات مبحث مهمی است خاطرنشان کرد: هرچه از زمان برگزاری نخستین دوره آن می گذرد نشان داده است یکی از نیازهایی که نسل جوان به آن وابسته است و باید به آن توجه کرد، گفتگو است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: مبحث گفتگو در سالهای اخیر با عنایت به گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به نیاز ملموس تری تبدیل گشته و در روزهای کرونا هم قوت بیشتری گرفته است.
علیزاده با اشاره به اینکه در زمان شیوع بیماری کرونا مناظرات دانشجویی به فضای مجازی کشیده شد؛ عنوان کرد: بر مبنای بازخوردی که در این هشت دوره از مناظرات داشتیم، این مورد به چند دلیل مورد علاقه دانشجویان است؛ نخست اینکه، برنامه های این چنینی در فضای دانشگاهی و غیردانشگاهی نداریم و دانشجویان، قشر آرمانگرا و آرمان خواهی هستند که در نکاتی که می گویند مطالبی است که در طول زمان به آن رسیده اند، بعضی از آنها تغییر یا تثبیت می یابد و در جهت مخالف هم عده ای این مباحث را قبول ندارند.
وی اضافه کرد: نکته دیگر اینکه مناظرات صرفا یک تریبون آزاد نیست که دانشجو حرف خویش را بزند و بعد بدون شنیدن نظری مناظره تمام شود. قاعدتاً برگزاری آن در حضور داوران و مخاطبان، سبب رعایت اخلاق مناظره می شود. از طرفی، در کنار مناظره باید تیم علمی حاضر و اعضا را همراهی کند و اگر تیمی انتظار بالایی از خود دارد باید حرف هایی که می زند با پشتوانه علمی باشد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد: مناظرات یک کار جمعی است و اهدافی که برای یک کار فرهنگی فاخر در دانشگاه تعریف می شود را می توانیم در این مناظرات ببینیم.
یکی از نکاتی که در مناظرات با آن مواجه هستیم، بحث گذاره ها هست تا نتوانیم گذاره هایی انتخاب نماییم که در فضای دانشگاهی و غیردانشگاهی نتوانند در مورد آن بحث کنند انتظار اینکه به حل مساله برسیم، انتظار به جایی نیست. باید اجازه دهیم در مورد مسائل اصلی کشور در حوزه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در یک محیط کاملاً علمی و به دور از موضع گیری سیاسی مورد بحث قرار گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب