به همت یك شركت دانش بنیان؛

سنسور ارسال کننده زنگ خطر برای کاربر بومی سازی شد

سنسور ارسال کننده زنگ خطر برای کاربر بومی سازی شد

دانشگاه فارسی: پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان موفق به بومی سازی کابل سنسور قابل نصب روی دیوار، زمین یا حصار بمنظور اعلام لرزش در مواقع خطر شدند.


فرید صنیعی پور مدیر فنی این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا با اعلان اینکه این سیستم مبتنی بر تکنولوژی پیشرفته تداخل لیزری و فناوری سنجش لرزش فیبر نوری است، اظهار داشت: کابل سنسور روی حصار، زمین یا دیوار نصب می شود و لرزش ناشی از بالا رفتن و شکستن آن توسط متجاوز را به اطلاع واحدهای امنیتی می رساند.
وی اضافه کرد: عملکرد این سیستم به این صورت است که هر گونه حرکتی حالت نور منتقل شده را تغییر داده و توسط واحد پردازش سیگنال آنالیز می شود و بر این اساس برای کاربر زنگ خطر ارسال می شود.





این فعال حوزه دانش بنیان با اعلان اینکه این محصول می تواند در مرزبانی ها و نوار مرزی استفاده شود، اشاره کرد: این سنسور ازطریق اتصال به دستگاهی فیبر نوری را در طول ۵۰ تا ۱۰۰ کیلومتر تبدیل به یک حسگر به هم پیوسته می کند.
صنیعی پور اضافه کرد: در قسمتی از طول ۵۰ کیلومتری که کابل سنسور روی حصار، زمین یا دیوار نصب می شود اگر تنش یا لرزشی توسط متجاوز یا هر عامل دیگری ایجاد شود، اطلاع رسانی می کند.
وی با یادآوری این که این سیستم علاوه بر کاربرد مرزبانی در بحث خطوط انتقال نفت و گاز نیز کاربرد دارد، اظهار داشت: هم اکنون هنگامی که خطوط انتقال نفت و گاز گرفتار نشت می شوند، عدد آن جهت نشت یابی مشخص و یک سری اقدامات لازم جهت رفع آن به انجام می رسد. ما می توانیم با بهره گیری از قرار دادن این فیبر نوری در کنار خطوط انتقال نفت و گاز و هر جایی که نشست رخ می دهد بوسیله ایجاد صدا یا اختلاف دما محل نشت را بطور دقیق اعلام نماییم.





به گفته مدیر فنی شرکت دانش بنیان نوراتار، این محصول در مناطق مسکونی با سطح عالی، کارخانه، انبار، خزانه بانکی، فرودگاه، زندان، خطوط مرزی، پایگاه نظامی و سایر مناطق مهم محافظت شده قابل استفاده می باشد.
صنیعی پور با اعلان اینکه این محصول دارای نمونه خارجی است و درحقیقت ما آنرا بومی سازی کرده ایم، تصریح کرد: به طورحتم استفاده از نمونه ایرانی این محصول به جهت صرفه جویی در هزینه و البته جلوگیری از برخی مشکلات حفاظتی بسیار مناسب تر و قابل اتکا است.
وی اضافه کرد: باتوجه به این که صفرتا صد این محصول شامل سخت افزار و نرم افزاری توسط مجموعه مهندسان ایرانی تولید می شود، توسعه و تغییر این سرویس نیز آسان تر است.
این فناور به نامگذاری امسال ازسوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان"تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی" اشاره کرد و اضافه کرد: توقع شرکت های دانش بنیان حمایت های بیش از سوی دولت جهت گرفتن ضمانت نامه برای عقد قرارداد با مجموعه های مختلف است.

1401/06/27
11:22:27
5.0 / 5
249
تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , تولید , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است