سرپرست دانشگاه بیرجند:

دانشگاه بیرجند در سطح بین المللی حرف برای گفتن دارد

دانشگاه بیرجند در سطح بین المللی حرف برای گفتن دارد

به گزارش دانشگاه فارسی سرپرست دانشگاه بیرجند اظهار داشت: این دانشگاه با داشتن ظرفیت های مختلف امروز نه تنها در سطح ملی که در سطح بین المللی حرف برای گفتن دارد و انعقاد ۴۵ طرح تحقیقاتی با کشورهای مختلف همچون این توانایی هاست.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایرنا احمد لامعی گیو روز شنبه در اولین نشست قرارگاه حمایت و تسهیل گری تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد اضافه کرد: داشتن ۲۰ رساله مشترک با کشورهای مختلف، تعامل با بیشتر از ۱۷ کشور در سطح بین الملل با دارا بودن ۳۵۱ عضو هیات علمی و ۱۲ هزار دانشجو همچون ظرفیت های دانشگاه بیرجند است ازاین رو نادیده گرفتن این ظرفیت و توان، زیبنده نیست.
وی اظهار داشت: حدود ۷۰ شرکت دانشگاهی و دانش بنیان در این دانشگاه فعال است که در سه پردیس شهدا، شوکت آباد و امیرآباد متناسب با تخصص های خود فعالیت می نمایند و گام های بسیار موثری هم برداشته اند.
سرپرست دانشگاه بیرجند عنوان کرد: با نامگذاری سالجاری بعنوان سال "تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین" رسالت دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی سنگین تر شده و نگاه ما به شعار سال، شعاری نیست بلکه فرمانی از طرف فرمانده به سربازان است.
وی با اشاره به اینکه مخاطب اصلی مقام معظم رهبری در تعیین شعار سال، جامعه دانشگاهی و پژوهشگران هستند اضافه کرد: ایده ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری استان سال قبل تقدیم استانداری شد.
لامعی گیو ضمن اشاره به این که دانشگاه بیرجند در عرصه شرکتهای دانشگاهی و دانش بنیان جلوتر است اظهار داشت: نگاه ما در این عرصه بیشتر بر جنبه علم گرایی، گفتمان علمی و در واقع تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب به صورت خلاصه امید و جوان گرایی است.
وی خاطرنشان کرد: درخواست داریم حقوق مالکیت معنوی این قرارگاه رعایت شود و دانشگاه بیرجند در حوزه شرکتهای دانش بنیان مورد مشورت قرار نگرفته است.
سرپرست دانشگاه بیرجند خاطرنشان کرد: نگاه باید علمی باشد و هر تلاش و کوششی که در بنیاد و بنیان علم نباشد راه به جایی نخواهد برد.
وی اظهار داشت: اگر سالهای گذشته در حوزه فرهنگی موفق نبوده ایم چون جزیره ای عمل شده است و امروز باید همه توان و سرمایه را در خدمت یک مدیریت واحد قرار دهیم.
لامعی گیو اضافه کرد: در حوزه دانش بنیان نسل دانشگاه ها را رصد می نماییم و الان دانشگاه بیرجند در حوزه نسل سوم دانشگاه ها یعنی دانشگاه کارآفرین مطرح است.
وی بیان نمود: سال هاست که دبیرخانه امور پژوهشی استان در اختیار دانشگاه بیرجند است و دبیرخانه مشترک این گونه فعالیت ها در دانشگاه معین مستقر شده ازاین رو نقش دانشگاه ها از اهمیت زیادی برخوردار بوده و آماده عرضه خدمات به استان هستیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم در این جلسه اظهار داشت: با حضور روسای دانشگاه های استان ابتدای سال جاری از زیرساخت های موجود بخش کشاورزی استان بازدید شد تا زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز را بتوان در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار داد.
مهدی جعفری اضافه کرد: در زمینه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی برای اجرای پروژه های تحقیقاتی حول محور نیازهای مذکور در رساله های دانشگاهی کارشناسی و کارشناسی ارشد اقداماتی انجام شد و محورها احصا و در اختیار دانشگاه قرار گرفت.
وی ضمن اشاره به بازدید از آزمایشگاه های زیرمجموعه که بلااستفاده بوده، اظهار داشت: تجهیزات احصا شده تا مراکز تحقیقاتی و افرادی که می خواهند کار نخبگانی انجام دهند، در زمینه پروژه های دانش بنیان استفاده کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: نشست های تخصصی با مراکز تحقیقاتی انجام و منجر به ایجاد تفاهمنامه با دانشگاه آزاد اسلامی در استان شد که با دانشگاه بیرجند هم تفاهمنامه منعقد خواهد شد.
وی اظهار داشت: سه شرکت کشاورزی دانش بنیان شناسایی شد و در نمایشگاه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد هشتم تا ۱۱ خرداد در تهران حضور خواهند داشت.
جعفری اضافه کرد: مراحل تجاری سازی تولید شربت زرشک بر پایه دانش بنیان هفته جاری توسط ۲ شرکت دانش بنیان در استان صورت خواهد گرفت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم اظهار داشت: برپایه اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خراسان جنوبی در زمینه توسعه زیرساخت ها دارای رتبه ۲۱ یا ۲۲، حوزه کاربری برپایه فناوری رتبه ۲۶ یا ۲۷ و حوزه ظرفیت نیروی انسانی رتبه ۱۰ کشور را به خود مختص کرده است.
مصطفی بهی با تکیه بر این که حفظ شرکتهای دانش بنیان موجود باید در اولویت قرار گیرد اضافه کرد: امروزه واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات یک ظرفیت توانمندساز هستند و باید مورد توجه واقع شوند.
وی بیان نمود: هم اکنون ۵۰ درصد شرکتهای دانش بنیان در کشور و دنیا از ظرفیت ICT استفاده می نمایند و با استفاده از این ظرفیت می توانند توانمندی ها و ظرفیت های خویش را ارتقا دهند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور استان می توانند به کمک دستگاههای اجرایی استان بیایند این در حالیست که به علت نادیده گرفته شدن چاره ای جز کوچ و مهاجرت به استانهای دیگر را ندارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی هم اظهار داشت: گردشگری بعنوان صنعت پاک توسعه، دومین صنعت درآمدزای ناخالص جهان و سومین صنعت درآمدزای خالص به حساب می آید.
هادی شاهوردی اضافه کرد: در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری تصمیم داریم ابتدا راهبردها را مشخص و بر آن تمرکز کرده و در این خصوص از توان شرکتهای دانش بنیان بهره مند شویم.
وی اظهار داشت: سالهای گذشته با ضعف تولید محتوا در استان مواجه بودیم بنابراین تلاش داریم با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان به اهداف پیشبینی شده در استان برسیم.


منبع:

1401/02/31
21:15:54
5.0 / 5
302
تگهای خبر: آموزش , پروژه , پژوهشگر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است