کنسرسیومی جهت استفاده از گرافن در توسعه اینترنت اشیاء

کنسرسیومی جهت استفاده از گرافن در توسعه اینترنت اشیاء

دانشگاه فارسی: پروژه جدیدی تحت عنوان GATEPOST شروع شده که مقرر است برای توسعه گرافن در عرصه اینترنت اشیاء (IoT) کار کند.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، با همکاری چند شرکت آلمانی و مراکز تحقیقات اروپایی، پروژه جدیدی به نام GATEPOST شروع شده که تحت برنامه Horizon و با پشتیبانی پیشگامی پرچمدار گرافن، مقرر است روی توسعه گرافن در عرصه اینترنت اشیاء (IoT) کار شود.
جهت استفاده از IoT و برنامه های کاربردی ۵G/۶G، محاسبات با عملکرد بالا با مصرف انرژی کم مورد نیاز است. راهکارهای امنیتی قابل اعتماد نیز برای مبارزه با تعداد فزاینده حملات سایبری ضروری خواهد بود. راهکارهای موجود نمی توانند این الزامات جدید را برآورده کنند، برای اینکه از نظر عملکرد، تاخیر و هزینه های عملیاتی هنوز فناوری های رایج عقب هستند. در اینجاست که پروژه GATEPOST با هدف ایجاد انقلابی در محاسبات و امنیت با نگاهی مبتکرانه مبتنی بر گرافن وارد می شود.
جهت راه اندازی این پروژه جلسه با حضور شرکای پروژه انجام شد که در این نشست پیرامون برنامه های کاری بحث و گفت و گو انجام شد.
دکتر مینداگاس لوکوسیوس از کمیسیون اتحادیه اروپا، اظهار داشت: گرافن و مواد دوبعدی پتانسیل بالایی دارند و امکانات بی سابقه ای را برای توسعه تکنولوژیهای جدید باز می کنند. پروژه ما هدف خودرا ادغام این مواد در نیمه هادی های اکسید فلزی مکمل (CMOS) تولید شده از نیترید سیلیکون قرار داده است. اگر ما موفق به ترکیب گرافن با فرآیندهای استاندارد CMOS شویم، در آستانه پیشرفت در پردازش داده خواهیم بود.
برای دستیابی به این هدف بلندپروازانه، هشت شریک اروپایی وارد همکاری مشترک شده اند: مؤسسه لایبنیتز از آلمان که در عرصه گرافن پیشرو است، شرکت آلمانی Akhetonics که در توسعه پردازشگرهای چند کاره نوری تخصص دارد، شرکت HP در بلژیک، دانشگاه ارسطو تساونیکی از یونان، شرکت سوئیسی Enlightra Sàl که در عرصه انتقال اطلاعات با پهنای باند بالا با نور فعالیت دارد، مرکز تحقیقاتی Fraunhofer Gesellschaft zur Förderung der angewandten Forschung در آلمان، شرکت مشاره EurA و مرکز تحقیقات Interuniversitair Micro-Electronica Centrum در بلژیک.
به نقل از ستاد نانو، استفان دورم، رییس پروژه های بین المللی در EurA AG مستقر در الوانگن اظهار داشت: ما از این که قسمتی از این کنسرسیوم هستیم و پروژه را همراه با IHP مدیریت می نماییم، بسیار خوشحال هستیم.




منبع:

1402/09/24
13:37:21
5.0 / 5
240
تگهای خبر: استاندارد , اینترنت , پروژه , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است