رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی در نشست مشترك با مدیرعامل بانك ملت خبر داد

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش بنیان ها در جهت تحقق رشد تولید

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش بنیان ها در جهت تحقق رشد تولید

به گزارش دانشگاه فارسی، نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه های توسعه همکاریهای مشترک برای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکتهای دانش بنیان برگزار گردید.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، این جلسه مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه گذاری و دکتر یاسر عرب نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و تعدادی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری انجام شد.
نقش آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۳
دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این جلسه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همیشه یکی از حامیان جدی مجموعه دانش بنیان کشور محسوب می شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک اظهار داشت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانکهای پیشرو در پشتیبانی از دانش بنیان های کشور می دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می توانیم همکاریهای دو جانبه را بیشتر از گذشته توسعه دهیم.
ایشان سپس یکی از برنامه های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت بندی دقیق برنامه ها عنوان نمود و اظهار داشت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور هم مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در امتداد شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این زمینه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش بنیان شده است که رقم قابل توجهی است. در امتداد کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت دراین زمینه، نقش آفرینی جدی داشته باشد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان نمود و اظهار داشت: پروسه این کار نیاز به تسهیل گری دارد و بانک ملت می تواند در این زمینه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.
خیاطیان با اشاره به این که صندوق نوآوری و شکوفایی از سال قبل مبحث تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می کند، اشاره کرد: این حوزه هم یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم شمرده می شود و اثرگذاری بسیار خوبی در عرصه تأمین مالی شرکت های دانش بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.
بحث تسهیلات تکلیفی مبحث تبصره ۱۸ و همین طور مبحث سرمایه گذاری، از دیگر مطالبی بود که در این جلسه در رابطه با آن بحث و تبادل نظر شد.
تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای پشتیبانی از دانش بنیان های کشور
دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت هم در این جلسه تاکید کرد: همه ما به لزوم پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و نقش آفرینی مهم این شرکتها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش های مورد توجه نظام و دولت، توجه و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان است. بانک ملت تلاش می کند در امتداد سیاست های نظام و متناسب با ظرفیتهای مجموعه بانک، به وظایف خود در عرصه پشتیبانی از دانش بنیان ها عمل کند.
وی ادامه داد: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و مشتاق توسعه همکاریهای دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در عرصه پشتیبانی از دانش بنیان های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می نماییم به تعهدات خود عمل نماییم.
فرخ نژاد اشاره کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی هم از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می شوند و تلاش می ‎کنیم در قالب چند تفاهم نامه، دامنه کارهای مشترک در این زمینه ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می کند بیشتر از قبل از ظرفیتهای موجود برای مساعدت با توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهدنمود.
برنامه صندوق نوآوری برای مساعدت با تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور
دکتر روح الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی هم در این جلسه اظهار داشت: بازیگران مختلفی در عرصه تأمین مالی شرکت های دانش بنیان نقش آفرینی می کنند و در این میان، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.
وی ادامه داد: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ شروع شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده است؛ همین طور ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای این شرکتها صادر گردیده است. شرکت های دانش بنیان، مجموعه های بسیار خوش حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می شوند و قسمتی از این مساله به سبب حساسیت هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت های دانش بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می گیرد.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه های ویژه ای را برای مساعدت با تحقق شعار سال و گسترش حمایت ها از شرکت های دانش بنیان تدارک دیده ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی مبحث تبصره ۱۸ است که قسمتی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت گردد.
ذوالفقاری اضافه کرد: یکی از برنامه های جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی دراین زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت در حال رشد هستند و ما هم در صندوق نوآوری دراین زمینه برنامه‎ های توسعه ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان در سال ۱۴۰۳ در نظر بگیرد.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی اشاره کرد: در عرصه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت نامه ها به ویژه بحث صدور ضمانت نامه ها توسط صندوق های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می توانیم در قالب انعقاد تفاهم نامه های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت های دانش بنیان کمک نماییم.
تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت
دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی هم ضمن اشاره به مبحث تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت اظهار داشت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال ۱۴۰۳ تأسیس شود. این شرکت می تواند در عرصه هایی مانند فناوری های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.




1403/02/06
10:26:40
5.0 / 5
89
تگهای خبر: تولید , دانش بنیان , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است