معاون آموزش و پرورش كرمانشاه:

طرح ارتقاء سواد حرکتی با هدف افزایش تحرک دانش آموزان اجرا می شود

طرح ارتقاء سواد حرکتی با هدف افزایش تحرک دانش آموزان اجرا می شود

به گزارش دانشگاه فارسی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به مزایای بسیار فراوان ورزش برای شادابی و نشاط دانش آموزان اظهار داشت: طرح ملی سواد حرکتی در امتداد افزایش تحرک و شادی و نشاط دانش اموزان در مدارس ابتدایی استان کرمانشاه اجرا می شود.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایرنا، «ماشالله پروین» روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه اجرای طرح ملی" ارتقاء سواد حرکتی" استان که با حضور مسئوولان، فرهنگیان حوزه تربیت بدنی و دانش آموزان ورزشکار آموزش و پرورش در دبستان ناحیه یک "آتوسا قبائیان"برگزار شد؛ یکی از ۶ ساحت برنامه های سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش را ارتقاء "سواد حرکتی" عنوان نمود و اضافه کرد: این طرح به دنبال ارتقاء سواد به مفهوم تغییر مثبت به سمت تحرک جسمانی و بدنی دانش آموزان از بنیاد و پایه ابتدایی هستیم و میزان توان حرکتی را آنان با آیتم های مختلف سنجیده می شود.
او بیان داشت: بعد از سنجش تعیین سطح حرکتی دانش آموزان؛ معلمان و مربیان تربیت بدنی مدارس در مورد نحوه ارتقاء وضعیت جسمانی، بدنی و ورزشی دانش آموزان به والدین آنها مشاوره می دهند.
پروین، شادی و نشاط دانش آموزان را در جهت فراگیری آموزش درسی بسیار ضروری دانست و اظهار داشت: اگر به مطالعه پیشرفت آموزشی کشورهای توسعه یافته مانند فنلاند نگاه نماییم می بینیم نصف بیشتری از آموزش آنها با بازی و ورزش و تحرک انجام می گیرد.
وی یکی از معضلات مهم خانواده ها در ارتباط با بچه ها را سرگرمی از بامداد تا غروب آنها با تبلت، گوشی هوشمند، بازی های کامپیوتری دانست و اظهار داشت: این امر سبب قوز کمر، گردن و افتادگی شانه ها در کنار مشکلات فراوان روحی و روانی جسمی مانند چاقی شده است.
ورزش اعتماد به نفس دانش آموزان را افزایش می دهد
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگر از صحبت های خود، اظهار داشت: مهم ترین سرمایه ای که ما بتوانیم به بچه هایمان بدهیم ثروت نیست، بلکه دادن اعتماد به نفس به آنها است و اگر همه چیز به آنها بدهیم و اعتماد به نفس نداشته باشند براحتی همه چیز از دست می دهند و ورزش کردن یکی از مهم ترین مولفه هایی است که می تواند کارآیی و اعتماد به نفس دانش آموزان و بچه ها را بالا ببرد.
پروین با اشاره به اینکه مهم ترین نهادی که باید به ورزش و تحرک جسمانی و سواد حرکتی دانش آموزان اهمیت بدهد خانواده است، اظهار داشت: آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند این را انجام دهد، باید خانواده ها، شهرداری ها با قرار دادن وسایل ورزشی در بوستان ها، تربیت بدنی و دیگر دستگاه ها به آموزش و پرورش کمک کنند.
او اظهار داشت: آموزش و پرورش فقط می تواند مسیر و بستر این کار فراهم آورد، دیگر مسائل باید خانواده و دیگر دستگاه ها دلسوزانه پای کار باشند و ورزش را در جامعه نهادینه نمایند.
این مقام مسئوول به خانواده ها سفارش کرد، اگر خواستار دانش آموزی سالم، با نشاط، درس خوان و موفق هستند به توان جسمانی، حرکتی و ورزش آنها بیشتر توجه نمایند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، ۳۶۴ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.


منبع:

1400/07/26
23:17:07
5.0 / 5
573
تگهای خبر: آموزش , دستگاه , سرگرمی , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است