بررسی های بین المللی نشان داد؛

تأثیر بحران كرونا بر بازار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی

تأثیر بحران كرونا بر بازار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی

بحران کرونا ویروس بازار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را هم تغییر داده است و خیلی از فارغ التحصیلان برای پیدا کردن کار خوب باید به حوزه های در رابطه با فناوری توجه نمایند.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، نظام رتبه بندی کیواس به بررسی تاثیر بحران کرونا بر بازار اشتغال فارغ التحصیلان پرداخته است. بازار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به علت نتیجه مستقیم بحران کرونا ویروس تغییرات قابل ملاحظه ای در سال گذشته داشته و برای خیلی از کشورها این بحران به صورت قابل توجهی اقتصاد آنها را مختل کرده است.
با کاهش فعالیتهای انسانی و افزایش بیکاری، هزینه ها در پایین ترین سطح خود قرار گرفتند و خیلی از شرکت ها، سازمان ها و صنایع با خسارت مالی قابل توجه مواجه گشتند.
بسیاری از تصمیم گیرندگان برای محافظت از مشاغل خود چاره ای نداشتند جز اینکه کارمندان خویش را کاهش دهند، شغل ها را محدود کنند و هزینه های دیگر بخش ها را کاهش دهند.
بر اساس آمار اداره کار در انتهای سال ۲۰۲۰، نرخ بیکاری ایالات متحده ۶.۷ درصد معادل ۱۰.۷ میلیون نفر و تقریباً دو برابر میزان پیش از همه گیری کرونا بود. داده های دولتی بریتانیا هم نشان داده است که میزان بیکاری به اوج خود یعنی ۸.۹ میلیون نفر رسیده است.
البته همه کشورها به یک درجه این از هم گسیختگی اقتصادی را تجربه نکردند. به صورتی که پولیتیکو گزارش داده است که چین، بنگلادش و ویتنام همچون کشورهایی انگشت شماری هستند که پیشبینی می شود اقتصاد آنها رشد کند. با این وجود اکثریت قریب به اتفاق کشورها اثرات منفی بحران ویروس کرونا را بر اقتصاد خود تجربه کرده اند.
گزارش انستیتوی کارفرمایان دانشجویی (ISE) نشان داده است فارغ التحصیلان مستقیماً تأثیرات ضعف اقتصادی را تجربه می کنند و در واقع بازار فارغ التحصیلان بازتاب مشکلات اقتصادی گسترده تر است.
کسانی که برای نخستین بار وارد بازار کار می شوند در یافتن موقعیت شغلی جدید با مشکلات بیشتری روبرو می شوند و این در شرایطی است که اقتصادها باید برای پشتیبانی از شغل جدید تلاش کنند اما این کار در شرایط جدید سخت تر است.
انستیتوی کارفرمایان دانشجویی (ISE) در گزارش خود عنوان می کند که در شرایط حال حاضر زمان دقیقی برای بهبود وضعیت اقتصادهای جهان وجود ندارد و از میان ۲۱ کشور مورد بررسی در ۱۵ کشور حجم فارغ التحصیلانی که برای سال آینده شغل پیدا کرده اند، همچنان رو به کاهش است.
برخی از صنایع همچون صنعت توریسم و سرگرمی به علت شیوع کرونا بیشتر از سایر صنایع تحت تاثیر منفی قرار گرفته اند و در مقابل در نتیجه تغییر عادت ها در بحران ویروس کرونا و بخصوص کار در خانه و تحصیل، صنعت فناوری پیشرفت قابل ملاحظه ای را تجربه کرده است.
به گفته فایننشال تایمز؛ حجم تجارت و تولیدات بین المللی در ارتباط با رباتیک و اتوماسیون در خیلی از کشورها افزایش یافته است و روند کلی نزولی در تجارت جهانی را پشت سر گذاشته است.
حوزه فناوری با طیف وسیعی از صنایع دیگر همچون بهداشت و درمان، علوم اجتماعی، آموزش، فناوری اطلاعات و ارتباطات از راه دور همراه می باشد که همگی این موارد استخدام خیلی از میان فارغ التحصیلان دانشگاهی را تجربه کرده است.
کارشناسان همینطور پیشبینی می کنند که خصوصیت های مختلف زندگی کاری در خلال همه گیری کرونا مانند کار از راه دور و کار آنلاین توسعه بیشتری یافته است و این نوع کار در درجات مختلف بعد از اتمام همه گیری باقی بماند.
یک مطالعه توسط یک مؤسسه حوزه کار آنلاین نشان داده است که ۶۴ درصد از کارمندان می خواهند با یک برنامه ترکیبی کار از خانه، کار خویش را ادامه دهند.
این در حالی است که اگر کارفرمایان به این درخواست ها گوش فرا دهند و مجبور به تغییر شیوه کار خود شوند، فارغ التحصیلان باید به مهارت های متناسب با محیط کار جدید خود مجهز شوند.
مهمترین مهارت های فارغ التحصیلان برای موفقیت در بازار اشتغال ۲۰۲۱ احتیاج به رویکرد سازگاری و انعطاف پذیری، خلاقیت، مدیریت و حل مشکلات و همینطور آمادگی برای انجام مصاحبه های مجازی در صورت ترجیح کارفرما دارد.
در حالی که در مورد چگونگی گسترش همه گیری کرونا تا حدودی عدم اطمینان وجود دارد اما آنچه واضح است این است که بازار اشتغال فارغ التحصیلان هم اکنون تغییرات محسوسی را تجربه کرده است و مؤسسات آموزش عالی وظیفه دارند فارغ التحصیلان خویش را به منظور زندگی بعد از دانشگاه آماده کنند و اطمینان حاصل کنند که آنها بهترین توانایی را برای مشاغل طولانی و موفق دارند.


منبع:

1399/11/25
14:30:34
0.0 / 5
436
تگهای خبر: آموزش , تحصیل , تولید , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است