وزیر علوم:

تولید دانش و فناوری حركت پرشتابی دارد

تولید دانش و فناوری حركت پرشتابی دارد

به گزارش دانشگاه فارسی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: حركت پرشتابی در زمینه تولید دانش و فناوری دیده می شود و دانشگاه تربیت مدرس بعنوان دانشگاه جامع تحصیلات تكمیلی آموزش عالی كشور، ذخیره خوبی از پژوهشگران و پژوهشگران را در اختیار دارد.



به گزارش روز دوشنبه وزارت علوم، آیین انعقاد و تبادل تفاهم نامه همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی، دانشگاه تربیت مدرس و شرکت فراب با هدف "توسعه زنجیره ارزش صنعت برق خورشیدی در کشور" با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، غلامحسین رحیمی شعرباف، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس، علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وکیلی، مدیرعامل شرکت فراب و تعدادی از مسؤلان ستادی وزارت علوم در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار گردید.

غلامی در این مراسم با اشاره به اینکه حوزه انرژی در بین حوزه های مختلف پروژه های ملی از اهمیت بالایی برای سرمایه گذاری برخوردار است، تصریح کرد: تهدیدها و چالش های گوناگون امروز فرصت های زیادی برای دانش و فناوری کشور بوجود آورده است.

وزیر علوم اضافه کرد: دانشگاهیان معتقدند دارایی هایی را در اختیار دارند و آن چنان که باید مشتری های لازم برای آنها وجود ندارد؛ با عنایت به مخاطرات پیش آمده در فضای داخلی و خارجی، امروزه جرأت ریسک در مجموعه های بسیاری که متکی و نیازمند تکنولوژی روز است، بالا رفته است.

غلامی تصریح کرد: در وضعیت عادی تمایل به ریسک پایین می آید، اما در شرایط پرمخاطره این جرأت بالا می رود و ریسک پذیری به سود دانشگاه ها و فناوری های تولید شده، خواهد بود.

وزیر علوم اظهار داشت: خوشبختانه امروز حرکت پرشتابی در زمینه تولید دانش و فناوری دیده می شود و دانشگاه تربیت مدرس بعنوان دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی آموزش عالی کشور، ذخیره خوبی از محققان و پژوهشگران دارد.

غلامی اظهار داشت: امید است، بعد از ورود شرکت هایی همچون فراب به این پروژه ها شرکت های کوچک هم به این زنجیره اضافه شوند تا بیشتر از پیش شاهد ارتباط دانشگاه و صنعت با یکدیگر باشیم.

استفاده از انرژی خورشیدی نقطه عطف توسعه همکاریهای دانشگاه ها با بخش خصوصی

محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس هم در این جلسه با اشاره به ورود این دانشگاه به مبحث انرژی خورشیدی از سال ۱۳۸۸، تصریح کرد: استفاده از انرژی خورشیدی نقطه عطفی برای توسعه همکاریهای میان بخش خصوصی و دانشگاهی خواهد بود.

در آخر این نشست، تفاهم نامه همکاری بین صندوق نوآوری و شکوفایی، دانشگاه تربیت مدرس و شرکت فراب با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به امضا رسید.



منبع:

1399/04/10
14:05:16
5.0 / 5
2012
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است