معاون وزیر كار اعلام كرد:
المپیاد كدنویسی به المپیادهای دانش آموزی اضافه گردید
به گزارش دانشگاه فارسی معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: با حمایت بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، المپیاد دانش آموزی كدنویسی و تولید محتوای دیجیتال انجام می شود.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری اضافه كرد: باتوجه به نیاز بیش از پیش كشور به توسعه كسب و كارهای دیجیتال و پیشرفت هایی كه تابحال در این عرصه انجام شده و همین طور باتوجه به سخنان رئیس جمهوری در خصوص توسعه زیرساخت های دیجیتال كشور در این ایام خانه نشینی و نیاز اقتصاد دانش بنیان آینده ایران به تولید محتوای دیجیتال، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با همكاری بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، المپیاد ملی كدنویسی كودكان و نوجوانان را با همكاری برخی سازمان ها و وزارت خانه ها برگزار می نماید.
وی اضافه كرد: اساس توسعه كسب و كار در هر كشوری متكی به پرورش و توانمندسازی كودكان و نوجوانان آن كشور است. فرایندهای جهانی و مطالعات بین المللی نشان میدهد تمركز كسب و كارهای آینده جهان در محورهایی همچون داده كاوی، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و نرم افزاهای تخصصی استوار است. بدین سبب برای توسعه اشتغال و دستیابی به اهداف كلان كشور، باید مسیر آموزش و توانمندسازی كودكان و نوجوانان با كدنویسی و فضای مجازی را هموار نماییم. آموزش كدنویسی كودكان و نوجوانان، می تواند انقلابی در عرصه تولید محتوای دیجیتال و كارآفرینی آینده كشور باشد.
معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كا ورفاه اجتماعی افزود: درطرح ملی داركوب در نظر است با همكاری دستگاه های مختلف طرح ملی آموزش كدنویسی كودكان و نوجوانان با هدف فرهنگ سازی كارآفرینی در میان كودكان و نوجوانان و تمركز بر توسعه كارآفرینی دیجیتال اجرا شود.
وی افزود: در این طرح مقرر است كودكان و نوجوانان ایرانی با مبانی خلاقیت، ایده پردازی، الگوریتم و كدنویسی آشنا شده و تولیدات خودرا در چارچوب المپیاد ملی كدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی منتشر كنند.
منصوری اشاره كرد: المپیاد ملی كدنویسی و تولید محتوای دیجیتال داركوب، در نظر دارد تا با بسترسازی، آموزش، توانمندسازی و هدایت كودكان این سرزمین، ضمن آموزش سواد دیجیتال، مسیر كارآفرینی و توسعه را هموار كند. مسیری كه می تواند به شكوفایی بیشتر كشور كمك كرده و زمینه ساز جهش تولید و كسب وكار در كشور و در سالیان آتی باشد. هدف این طرح استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش، توانمندسازی و هدایت علاقمندان به حوزه تولید محتوای دیجیتال و كد نویسی در سنین ۷ تا ۱۸ سال است.
منبع: دانشگاه فارسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب