رئیس دانشگاه تهران خبر داد؛
انتشار گزارش سیل اخیر در مهرماه، جلسه با سران قوا در حوزه انرژی
به گزارش دانشگاه فارسی رئیس دانشگاه تهران اظهار داشت: گزارش هیات ویژه دانشگاه تهران درباره سیل اخیر مهرماه سال جاری اعلام می شود.
به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، محمد نیلی احمدآبادی امروز درباره آخرین اقدامات هیات ویژه دانشگاه تهران در سیل اخیر اظهار داشت: شنبه هفته آینده گزارش مرحله اول هیات را منتشر خواهیم كرد كه این گزارش صرفا روایتی از سیل خواهد بود. شیوه انتشار به این صورت است كه ابتدا این گزارش به مهندسان و انجمن های علمی و دستگاههای ذی ربط ارسال می شود.
وی افزود: ۱۵ شهریورماه نتیجه گزارش اولیه درباره سیل اخیر به صورت رسمی اعلام خواهد شد و اواخر مهرماه نیز گزارش نهایی منتشر می شود.
نیلی اضافه كرد: درباب سیلاب ها با یك مركز علمی در استرالیا، ۲ دانشگاه چین، دانشگاهی در آلمان و سفارت هلند همكاری هایی شروع كردیم تا از تجارب آنها در این مورد استفاده نمائیم.
آخرین وضعیت پروژه شهر دانش
رئیس دانشگاه تهران به طرح شهر دانش دانشگاه تهران اشاره نمود و اظهار داشت: دانشگاه تمام ساختمان هایی كه خریداری نموده را به خوابگاه ها و دانشكده تبدیل نموده است؛ بطوریكه برخی ساختمان ها در سال های اخیر به فضاهایی برای مراكز علم و فناوری تبدیل گشته و همین طور ۵۰ درصد پردیس هنر دانشگاه تهران از همین ساختمان ها خریداری شده است.
وی با بیان این مطلب كه برخی ساختمان ها بین ما و مالكان خصوصی مشترك است و باید متناسب با موافقت مالكین از آنها استفاده نمائیم، اضافه كرد: بتازگی برج بایوتكنولوژی دانشگاه را خریداری نموده ایم كه امیدواریم در سال های آینده به یكی از مراكز نمونه كشوری در حوزه علم و فناوری تبدیل گردد.
نیلی افزود: درباب طرح شهر دانش اختلاف دیدگاهی بین دانشگاه تهران و شورای عالی معماری شهرسازی وجود دارد و ما معتقد هستیم كه این شورا مصوبات دولت را لغو كرده و قانونی نیست. امیدواریم پروژه شهر دانش در پیچ و خم مسائل اداری و برخی اختلافات گم نشود و بطور كامل اجرایی شود.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به ظرفیت دستاوردهای دانشجویان در حل برخی مشكلات اظهار داشت: دانشگاه تهران می كوشد از دستاوردهای دانشجویان در پایان نامه های كارشناسی ارشد و دكتری به خوبی استفاده و بوسیله پارك های علم و فناوری در اختیار جامعه قرار بدهد.
طرح دانشگاه تهران برای تجاری سازی پایان نامه ها
وی با اشاره به طراحی دو دوره رویش و شكوفایی برای تجاری سازی پایان نامه ها، اظهار داشت: با طراحی این دوره ها می توان پایان نامه هایی كه قابلیت تبدیل به محصول دارند را تجاری سازی كرده و ایده های دانشجویان را به كسب و كار تبدیل نماییم كه البته این پروژه سه سالی است كه در دانشگاه شروع شده است.
نیلی با تاكید بر اینكه رساله های دانشجویان در مقطع تحصیلات تكمیلی باید با نیاز كشور منطبق باشد، اظهار داشت: در همین راستا با شركت نفت و فولاد مباركه طرحی را به صورت پایلوت آغاز نموده ایم و مقرر است این دو شركت پروژه های مورد نیاز خودرا به ما اعلام كنند تا سوژه رساله های دانشجویان پیش از پذیرش دانشجویان در دانشگاه مشخص باشد.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به تمركز این دانشگاه بر كیفیت آموزشی دانشجویان دوره كارشناسی، اشاره كرد: در این زمینه قبلا طرح كهاد اجرایی شد كه بر طبق آن دانشجویان در كنار دوره های رسمی آموزشی یك بسته آموزشی دیگر نیز در رشته های غیر از رشته تحصیلی دریافت می كردند و هم اكنون می خواهیم دو وجهی این طرح را اجرایی كنیم؛ به این صورت كه دانشجویان الزامی برای گذراندن واحدهای بیشتر از واحدهای مصوب خود ندارند و می توانند دروس اختیاری خودرا در چارچوب یك بسته از دروس دیگر دریافت نمایند.
جلسه با سران سه قوه در حوزه اقتصاد و انرژی
نیلی با بیان اینكه بزودی جلسه ای با سران سه قوه جلسه ای در حوزه اقتصاد و انرژی برگزار خواهیم كرد، اظهار داشت: با عنایت به اینكه كشور ما به شدت مصرف انرژی بالایی دارد، در نظر داریم راهكارهایی را درباب مصرف بهینه انرژی و كیفیت آن در این نشست مطرح نماییم.
منبع: دانشگاه فارسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب