رئیس صندوق رفاه خبر داد:

تشكیل شورای رصد برای حل مشكلات تغذیه ای و خوابگاهی دانشجویان

تشكیل شورای رصد برای حل مشكلات تغذیه ای و خوابگاهی دانشجویان

دانشگاه فارسی: رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از تشكیل شورای رصد برای جلوگیری از مشكلات احتمالی در زمینه تغذیه و خوابگاهی از ابتدای سال تحصیلی جدید اطلاع داد.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، ذوالفقار یزدان مهر در گردهمایی معاونان دانشجویی در دانشگاه تهران اظهار داشت: رویكرد ما مدیریت مشاركتی است و تلاش كردیم نقطه نظرات كارشناسی را برای خدمات رفاهی در دانشگاه ها داشته باشیم.
وی اضافه كرد: در صندوق ۵۰۹ میلیارد تومان بودجه داریم كه شامل ۴۰۷ میلیارد تومان وام و ۱۱۰ میلیارد یارانه تغذیه است و سعی شده خودمان را از حیث منابع تقویت نماییم بنابراین بودجه امسال صندوق رفاه به ۶۷۳ میلیارد تومان افزایش یافت كه ۲۴۶ میلیارد تومان اعتبارات عمومی و ۴۰۰ میلیارد تومان از درآمد اختصاصی و ۲۷ میلیارد آن برای وام شهریه اختصاص داده شد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: ۸۰ میلیارد تومان از یك بانك و ۴۰ میلیارد تومان از بانك دیگر با هم افزایی صورت گرفته بعنوان وام شهریه در اختیار دانشجویان قرار داده می شود.
یزدان مهر با اشاره به برنامه های صندوق رفاه برای سال تحصیلی جدید اظهار داشت: برای رفع مشكلات IT صندوق رفاه با دانشگاه ها تعامل داشته و با این تعامل صندوق ۱۴۰۰ را طراحی كردیم اقدامات زیرساختی خوبی صورت گرفت كه هم اكنون ۱۳۰ هزار نفر در روز می توانند به سایت صندوق رجوع و فعالیت كنند. رویكردمان این است كه اطلاعات را با سامانه های به روز شده یكپارچه سازی نماییم. دومین برنامه ما ارائه تسهیلات و ساخت است كه با پیگیری های صورت گرفته منع ساخت خوابگاه ها برداشته شد و ساخت سراهای دانشجویی به بخش خصوصی واگذار می گردد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: تابحال ۵۰ درخواست به صندوق آمده كه ۲۰ مورد آن در كمیسیون دائمی صندوق به تصویب رسیده و به دانشگاه ها ابلاغ كردیم دانشگاهی كه درآمد اختصاصی بالایی دارد می تواند مبادرت به ساخت خوابگاه و دریافت وام كند اما دانشگاهی كه درآمد پایینی دارد نمی تواند از این وام ها استفاده نماید.
یزدان مهر افزود: تكمیل سراهای دانشجویی یكی از تسهیلاتی است كه با آن ها موافقت شده است. حدود ۲۰۰ سرای دانشجویی باید بسازیم تا كمبودها جبران شود. همینطور كمك به ارتقای سراهای دانشجویی رتبه ۳ و ۴ ادامه دارد امسال ۱۹۹ سرای دانشجویی ارتقا پیدا كردند. امسال سال آخر ارتقا است و دانشگاه ها فرصت دارند سراهای دانشجویی رتبه ۴ را برای ارتقا معرفی كنند.
وی خاطرنشان كرد: ۵۵ میلیارد تومان برای ارتقای سراهای دانشجویی رتبه ۴ پیش بینی كردیم و امیدواریم در مهر ماه شاهد بهبود فضاهای خوابگاهی باشیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تصریح كرد: ۱۳۱ درصد نسبت به ۳ سال قبل رشد داشتیم و ۳۱ میلیارد تومان به دانشگاه ها در این زمینه كمك كردیم.
وی همینطور از مقاوم سازی سراهای دانشجویی در مناطق زلزله زده اطلاع داد و اظهار داشت: تیم فنی برای این مورد تشكیل شده و امیدواریم امسال و سال آینده گام موثری در این زمینه برداشته شود.
یزدان مهر اظهار داشت: رتبه بندی دانشگاه ها برپایه خدمات تغذیه است این اقدام عملیاتی شده و ۱۰۷ آشپزخانه در رتبه ۳، ۴۱ آشپزخانه رتبه ۲ و ۱۵ آشپزخانه در رتبه ۱ هستند كه امسال برنامه ریزی شده بتوانیم رتبه ۳ را ارتقا دهیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اظهار داشت: فاز اول كمك به رتبه بندی آشپزخانه ها آماده شده و امیدواریم بتوانیم از محل یارانه ها به دانشگاه ها این كمك ها را ارسال نماییم.
وی همینطور از تولید رستوران های مكمل در دانشگاه ها اطلاع داد و اظهار داشت: تولید رستوران های مكمل در دانشگاه ها شروع شده كه خیلی از دانشگاه ها به پیشواز این طرح رفتند و با پیگیری صورت گرفته توانستیم ۲۴۳ میلیارد تومان ظرفیت سازی نماییم.
وی افزود: پرداخت وام شهریه یكی از اشكالات اساسی ما بود ۸۵ درصد دانشجویان وام شهریه پرداخت می كنند كه با هم افزایی بانك ها ۶۲۰ میلیارد تومان وام شهریه پرداخت خواهیم كرد این وام های شهریه با كارمزد ۳ درصد پرداخت می شوند.
یزدان مهر افزود: پشتیبانی از كارآفرینی و شركت های دانش بنیان در دستور كار قرار دارد و از كارگاه های مهارت محور حمایت خواهیم كرد مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان وام در اختیار این كارگاه ها قرار می دهیم و به هر دانشجو ۱۰ میلیون وام قرض الحسنه داده می شود در فاز اول ۳۰ تا ۵۰ كارگاه در دانشگاه فنی و حرفه ای مورد حمایت قرار می گیرند.
وی همینطور از تشكیل شورای رصد در دانشگاه ها اطلاع داد و اظهار داشت: شورای رصد متشكل از معاون فرهنگی وزارت علوم، رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس حراست وزارت علوم و رئیس صندوق رفاه بزودی تشكیل می گردد كه مشكلات دانشگاه ها در زمینه تغذیه، خوابگاه را رصد و برپایه تدابیر اندیشیده شده آن ها را حل می كند.
یزدان مهر خاطرنشان كرد: طرح مدیریت منابع خدمات رسانی را هم تدوین كردیم كه برپایه آن معاونان دانشجویی از مسئولیت پذیری و كارآمدی بیشتری برخوردار باشند و همینطور در بحث درآمدزایی بتوانند ورود بهتری داشته باشند ۳ كتاب برای تغذیه دانشگاه ها به چاپ رسیده كه راهنمای تغذیه بهتری در دانشگاه ها باشند.

1397/06/15
13:15:43
5.0 / 5
4331
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است