طرح دانش بنیان سیستم هوشمندسازی واحدهای مرغداری برنده مسابقه شکوفا شد

طرح دانش بنیان سیستم هوشمندسازی واحدهای مرغداری برنده مسابقه شکوفا شد

دانشگاه فارسی: طرح «سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای مرغداری» یکی از شرکت های دانش بنیان از استان کردستان در بیست ویکمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «شکوفا» با رأی داوران، از میان سه تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده برگزیده شد و این طرح جهت سرمایه گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین قرار گرفت.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، بیست ویکمین قسمت از مسابقه تلویزیونی شکوفا با رقابت سه شرکت دانش بنیان با طرح های «سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی مرغداری»، «تولید و طراحی نقشه» و «تولید ضدعفونی کننده های غیرشیمیایی» از شبکه یک سیما پخش گردید.
داوران بیست ویکمین قسمت مسابقه شکوفا، دکتر محمدحسین سجادی نیری، دکتر سیدعلی موسوی، مهندس مونا ناصری و دکتر سیاوش ملکی فر بودند.
در این مسابقه، شرکت دانش بنیان از استان کردستان با طرح «سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای مرغداری» با رأی داوران، از میان سه تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده برگزیده شد و این طرح جهت سرمایه گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین (hamafarin.ir) قرار گرفت.
مهندس بهزاد نعمتیان، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: شرکت ما با ایده محوری تولید سیستم های هوشمند مرغداری، فعالیت خودرا در حوزه تولید و طراحی سیستم های اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای پرورش طیور از سال ۱۳۹۲ در پارک علم و فناوری کردستان شروع کرد. در طول یک دهه فعالیت توانسته ایم به سودآورتر و بهینه تر و آسان تر شدن مدیریت واحدهای مرغداری کمک نماییم و افتخار هوشمندسازی بیش از ۱۵۰۰ سالن در سطح کشور و ۱۰۰ سالن در خارج از کشور را در کارنامه کاری خود داریم.
وی با اشاره به اینکه چهار ثبت اختراع ملی داریم که هر چهار اختراع کاملا تجاری سازی شده و در چرخه تولید قرار گرفته اند، اظهار داشت: محصولی که در مسابقه شکوفا عرضه شد، سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای مرغداری است. این محصول، یک سیستم هوشمند اتوماسیون صنعتی است که بصورت تخصصی برای مدیریت پرورش واحدهای پرورش طیور طراحی و تولید شده و شامل دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری است.
نعمتیان اشاره کرد: دانش فنی تولید این محصول در اختیار کشورهایی همچون هلند، دانمارک و چین است و به همت پژوهشگران خود موفق به بومی سازی کامل این محصول شده ایم. این محصول در واحدهای مرغداری مادر، تخم گذار و گوشتی نصب و راه اندازی شده و می تواند ازراه دور و در لحظه (آنلاین) بوسیله سرورهای مجازی شرکت، فعالیت ها را رصد، پایش و مدیریت کند.
وی تصریح کرد: عملکرد سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای مرغداری که توسط این شرکت طراحی و تولید شده است، بسیار بهتر از نمونه های خارجی است، برای اینکه این محصول برمبنای نیازها، ساختارها و زیرساخت های موجود کشور، برای مرغداری های داخل سفارشی سازی شده است و می تواند نیازهای موجود را بطور کامل تامین کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اشاره کرد: در عرصه اشتغال زایی، با نصب این محصول در هر واحد مرغداری، به یک کارشناس فنی با تحصیلات دانشگاهی نیاز خواهد بود و می توان گفت با تجهیز همه واحدهای مرغداری، زمینه اشتغال بیش از ۲۰ هزار نفر در سطح کشور فراهم می شود.
نعمتیان اشاره کرد: در حال حاضر قراردادهای رسمی فروش مختلفی را با شرکتها و واحدهای بزرگ مرغداری داریم. این محصول تقریباً ۵۰ درصد ارزان تر از نمونه خارجی است و با تولید آن در داخل کشور، سالیانه از خروج یک میلیون دلار ارز جلوگیری می شود. ما ۱۰۰ سالن مرغداری در خارج از کشور را به سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی واحدهای مرغداری تجهیز کرده ایم و برنامه های صادراتی دیگری را نیز در دستور کار داریم.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، میزان سرمایه درخواستی این شرکت برای اجرای این طرح ۶ میلیارد تومان، مدت زمان سرمایه گذاری و اجرای پروژه ۱۲ ماه و میزان سود پیش بینی شده ۳۶ درصد سالیانه (واریز سود بصورت ماهیانه) خواهد بود. اصل سرمایه مشارکت کنندگان در این طرح پس از یک سال بازپرداخت خواهد شد.
علاقه مندان به سرمایه گذاری در این طرح دانش بنیان می توانند بوسیله سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین (hamafarin.ir) در این طرح مشارکت کنند.




1402/12/21
08:37:15
5.0 / 5
175
تگهای خبر: برند , پروژه , پژوهشگر , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است