رئیس دانشگاه اعلام كرد

پشتیبانی از جریان نخبگی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

پشتیبانی از جریان نخبگی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به گزارش دانشگاه فارسی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تکیه بر حرکت به سمت کسب مدارج متعالی علمی، اظهار داشت: پشتیبانی از جریان نخبگی در دستور کار دانشگاه است.


به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در نشست با دانشجویان نخبه و برترین های کنکور سراسری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با حضور اعضای هیات رئیسه این دانشگاه برگزار شد، اظهار نمود: امروز، میزبان افتخارآفرینان علمی و معماران آینده سلامت کشور هستیم.
وی ضمن اشاره به این که دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در رقابتی تنگاتنگ در چهار حیطه المپیادهای علمی دانشجویی حائز رتبه های برتر شدند، اضافه کرد: گروه دوم حاضر در این جلسه در فضای رقابتی کنکور رتبه های کمتر از ۱۰۰ را کسب کرده و با افتخار دانشگاه را بعنوان محل آموزش خود برگزیده اند.
دکتر زالی، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یکی از معتبرترین مراکز علمی کشور دانست و اضافه کرد: این دانشگاه در سالهای مختلف دستاوردهای ارزشمند ای در حوزه سلامت داشته است.
به نقل از ایشان، حرکت زنده و سیال دانشگاه به عناصر دانشجویی وابسته است و این دانشگاه مفتخر به میزبانی ۱۳ هزار و ۷۰۰ دانشجو است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه این مرکز آموزشی در زمینه های علمی، آموزشی و اجرایی، نقش پررنگی در حوزه سلامت دارد، افزود: آموزش علمی و مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
دکتر زالی با تکیه بر این که در همه جای دنیا نخبگان از جایگاه ویژه علمی برخوردار می باشند، تصریح کرد: این مورد تضادی با عدالت آموزشی ندارد و صرفاً استفاده از ظرفیت بالا و قابلیت های علمی ویژه این افراد مورد توجه است، بر همین مبنا نخبه پروری و پشتیبانی از استعدادهای درخشان در دانشگاه اهمیت ویژه ای دارد.
وی ضمن اشاره به این که حضور دانشجویان در مهم ترین جلسه اجرایی دانشگاه و با حضور اعضای هیات رئیسه نشان از قدردانی بالاترین مسؤولان دانشگاهی از تلاشهای نخبگان و برترین رتبه های کنکور دارد، افزود: دانشگاه برنامه های ویژه ای برای کسب نتایج درخشان تر در حوزه های علمی و دانشجویی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به حاضرین در این جلسه، اظهار داشت: آینده درخشانی در انتظار شماست و حضور شما در فضاهای رقابتی تجلی اعتماد کامل شما به اندوخته های علمی تان دارد، امیدوارم روحیه رقابت پذیری و کمال جویی کماکان در شما تقویت شود؛ چون که این روحیه در حوزه سلامت ضروریست.
وی با یادآوری این مورد که در آستانه تغییرات شتابان هزاره سوم، نیمه عمر کهنگی اطلاعات تغییر کرده، توضیح داد: امروز عمر تازگی اطلاعات و یافته ها به ۵ ماه رسیده و این در شرایطی بود که این بازه زمانی بین سه تا پنج سال تخمین زده می شد، ازاین رو پزشکان و محققان باید مدام درحال بازآموزی اطلاعات و دانش تخصصی خود باشند.
دکتر زالی اضافه کرد: حرکت شتابان فناوری و موضوعات در ارتباط با حقیقت مجازی توسعه یافته و پژوهشگران و متخصصان حوزه سلامت متمرکز بر طب فردگرا هستند، به این شکل که درمان هر فرد به صورت بسته ای منحصر به شرایط او دنبال می شود.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی لزوم به هنگام سازی دانش و مهارت پزشکی را خاطرنشان کرد و افزود: باید دانشجویان اطلاعات پیرامون خویش را بروز رسانی کرده و استعدادهای بالقوه خویش را به فعلیت برسانند.



1402/08/16
09:25:03
5.0 / 5
241
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , پزشك , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است