رئیس دانشگاه خلیج فارس:

۱۱۶ مقاله علمی بین المللی در دانشگاه خلیج فارس تولید شد

۱۱۶ مقاله علمی بین المللی در دانشگاه خلیج فارس تولید شد

به گزارش دانشگاه فارسی ایرنا- رئیس دانشگاه خلیج فارس اظهار داشت: حرکت این دانشگاه به سمت تعامل با جامعه علمی جهان در سال 99 نیز ادامه داشت و در این سال 116 مقاله مشترک با همکاران بین المللی تولید شده است.


عبدالمجید مصلح روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اعلان اینکه حرکت به سمت حضور در عرصه بین المللی از دستاوردهای این دانشگاه در هشت سال اخیر است، اضافه کرد: نسبت مقالات مشترک دانشجویان و استادان دانشگاه خلیج فارس با همکاران بین المللی در سال ۹۹ به کل مقاله های انتشار یافته در این دانشگاه ۳۷.۵ درصد است.
وی عنوان کرد: بیشترین همکاری استادان و دانشجویان دانشگاه خلیج فارس درتهیه مقاله های علمی در سال قبل با کشور ایتالیا با نگارش ۱۸ مقاله مشترک بوده است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس افزود: همین طور در سال تحصیلی ۹۹، ۸۲ دانشجوی خارجی تحصیل خودرا در دانشگاه خلیج فارس شروع کردند و اکنون ۱.۵ درصد از دانشجویان این دانشگاه خارجی هستند.
مصلح در رابطه با فعالیت پژوهشی این دانشگاه اظهار داشت: در سال قبل ۳۱۰ مقاله از دانشجویان و استادان این دانشگاه در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسیده است و قراردادهای علمی و پژوهشی مختلفی نیز با بخش خصوصی و دولتی منعقد کرده است.
وی اعلام نمود: در سال ۹۹، ۶۷ قرارداد همکاری علمی و پژوهشی در زمینه های مسائل دریایی و زیست محیطی منطقه، نفت، آب و برق، هوشمندسازی، کشاورزی، گردشگری و خدمات آزمایشگاهی میان دانشگاه خلیج فارس و ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی، سایر دانشگاه ها، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بنیاد نخبگان بوشهر منعقد شده است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به پشتیبانی از پایان نامه های دانشجویان اظهار داشت: دراین زمینه می توان به حمایت پایانه هایی برای تولید سوخت زیستی از جلبک های بومی خلیج فارس با بهره گیری از روش مایع سازی هیدروترمال، ساخت سلول های خورشیدی حساس شده با رنگدانه های استخراج شده از گیاهان بومی حوزه خلیج فارس بر پایه نانوالیاف الکتروریسی شده و ساخت و تجاری سازی دوچرخه دریایی اشاره نمود.
مصلح تصریح کرد: برگزاری سومین دوسالانه نفت، گاز و انرژی با حضور ۱۵ کشور و ارائه ۱۸۰ مقاله از دستاوردهای باارزش دانشگاه خلیج فارس در سال قبل بود که به اشتراک دانش و تجربه و تکنولوژی های جدید در حوزه نفت و گاز و تقویت شبکه متخصصان ایرانی و خارجی و برندسازی علمی این دانشگاه می انجامد.


رئیس دانشگاه خلیج فارس در رابطه با افزایش زیر ساخت ها و فضای کالبدی این دانشگاه به راه اندازی و تجهیز ۲ مرکز آزمایشگاهی و مرکز محاسبات سریع اشاره و عنوان کرد: آزمایشگاه های نانو فناوری با اعتبار ۱۱ میلیارد ریال، آنالیز دستگاهی با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و مرکز محاسبات سریع با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال در زمستان ۱۳۹۹ به بهره برداری رسیدند.
وی اظهار داشت: مجموع فضای کالبدی دانشگاه خلیج فارس ۱۵۴ هزار و ۳۷۸ مترمربع است و پیش بینی می شود دانشکده سیستم های هوشمند و علوم داده با مساحت ۱۰ هزار متر مربع و اعتبار ۴۷۱ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ افتتاح و به بهره برداری برسد.
مصلح اضافه کرد: برنامه دیگر دانشگاه خلیج فارس امسال افتتاح ساختمان خوابگاه بنیاد ۱۵ خرداد است که ۴۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه می افزاید.
وی تصریح کرد: فضای کالبدی این دانشگاه در دولت یازدهم و دوازدهم ۴۹ درصد رشد داشته است که یک سوم کل این فضا را شامل می شود و ظرفیت خوابگاهی آن نیز در زمان حاضر سه هزار و ۱۰۰ دانشجو است که ۵۰ درصد آن در هشت سال قبل راه اندازی شده است.



منبع:

1400/01/25
21:47:33
5.0 / 5
541
تگهای خبر: برند , تحصیل , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است