به صورت مجازی؛

آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی كشور در خوزستان ارائه شد

آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی كشور در خوزستان ارائه شد

به گزارش دانشگاه فارسی دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران اظهار داشت: آخرین دستاوردهای علمی محققان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه های کشور در صنعت غذایی برای بهره برداری به صنعتگران این حوزه، به صورت مجازی در خوزستان ارائه شد.


محمد حجتی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا بیان نمود: از بین ۵۸۳ مقاله ارائه شده به دبیرخانه این کنگره که در ایام ۱۴ و ۱۵ بهمن جاری به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، در نهایت ۲۹ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۵۰ مقاله در چارچوب پوستر پژوهشی انتخاب شدند.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی این آثار توسط ۶۹ داور از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز علمی کشور انجام شد افزود: به علت شیوع کرونا این کنگره علمی به صورت مجازی برگزار شد.
دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره علوم و صنایغ غذایی ایران اضافه کرد: این رخداد در حوزه صنعت غذایی یکی از قدیمی ترین کنگره های پژوهشی و علمی کشور است که همه ساله با استقبال قابل توجهی از شرکت کنندگان و فعالان واحدهای تولیدی همراه می باشد.
وی ضمن اشاره به اینکه این کنگره به همت انجمن متخصصان علوم صنایع غذایی و یکی از دانشگاه های کشور برگزار می گردد اظهار داشت: یکی از برنامه های جانبی این کنگره برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی است تا از این طریق آخرین محصولات این صنعت ارائه و مورد ارزیابی قرار گیرد، اما سال جاری به علت شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری نمایشگاه فراهم نشد.
حجتی افزود: در کنار روال معمول این کنگره، سال جاری با عنایت به شرایط ویژه خوزستان، چند محور جدید با عنوان "بحران آب و صنعت غذا"، "انرژی و صنعت غذا"، اقتصاد و صنعت غذا" و امنیت غذایی به موضوعات آن افزوده شد.
وی هدف از برگزاری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و در مجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مواد غذایی بیان کرد و اضافه کرد: با برگزاری این کنگره در هرسال، می توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در جهت تولید غذای سالم برداشته و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک تر نماییم.
بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بعد از "پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران"، دومین دانشگاه تخصصی کشاورزی در ایران است.
این دانشگاه که در شهرستان باوی در شمال اهواز واقع است، یکی از مراکز عمده تحقیقات کشاورزی و دامپروری در جنوب کشور است، و دارای ۸۰ نفر عضو هیات علمی و ۲هزار ۴۸۰ نفر دانشجوی در حال تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است که در چارچوب ۱۲ گروه آموزشی به فعالیت علمی مشغول هستند.
باوی در سال ۸۹ با تصویب دولت از شهرستان اهواز جدا، و به شهرستان مستقل تبدیل شد.



منبع:

1399/11/24
23:22:01
0.0 / 5
468
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است