معاون پژوهشی جهاددانشگاهی تهران:

۱۹۰ میلیارد ریال حجم قراردادهای جهاددانشگاهی تهران در سال ۹۹

۱۹۰ میلیارد ریال حجم قراردادهای جهاددانشگاهی تهران در سال ۹۹

به گزارش دانشگاه فارسی معاون پژوهشی و فناوری سازمان جهاددانشگاهی تهران مبلغ حجم ریالی قراردادهای این معاونت را در حوزه نفت، پتروشیمی و گاز از آغاز سال ۹۹ تابحال ۱۹۰ میلیارد ریال اعلام نمود.


به گزارش روز دوشنبه سازمان جهاددانشگاهی تهران، حمید هاشمی تصریح کرد: در طرح های صنعتی قراردادهایی با شرکت های خودروسازی منعقد شد. همچنین، در حوزه نفت و پتروشیمی و گاز هم با شرکت نفت خیز جنوب، شرکت ملی گاز ایران و پتروشیمی تفاهم نامه هایی به امضا رسید که به واسطه آن محصولات و خدمات دانش بنیان ارائه شد.
وی اضافه کرد: از نمونه های بارز جهش تولید در حوزه تکثیر درختان میوه و گیاهان تزئینی است که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است؛ به نحوی سال جاری در این واحد ۶۰ هزار نهال تولید و تکثیر شد. مرکز خدمات تخصصی آبزیان برای عرضه واکسن و خدمات مدیریتی مزارع پرورش آبزیان تابحال فعالیتهای درخور توجهی داشته است.
معاون پژوهشی و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران اظهار داشت: از دیگر فعالیت ها می توان به راه اندازی کلینیک خدمات تخصصی آبزیان در مجموعه دامپزشکی اشاره نمود. هم چنین مراکز تحقیقات و فناوری که در این عرصه راه اندازی و تثبیت شد چارچوب اولیه آن در جهاددانشگاهی به صورت ضمنی تأیید شد. فعالیت ها و گردش کار بر روال خود در حال انجام و با کارفرما و بازار و جامعه ارتباط برقرار است.
هاشمی افزود: در دسته دوم فعالیتهای حوزه پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران ارتباط با سازمان های مختلف علاوه بر کارفرما و پیمانکار است که بر این اساس تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علم و فرهنگ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، مجتمع فولاد اسفراین، سازمان نظام دامپزشکی و همکاریهای مناسبی با صنعت نفت ایران، صنعت فولاد، صنایع خودروسازی و صنایع دفاعی، مترو و... به امضا رسیده است. از این موارد برخی به انعقاد قرارداد منتهی شده، برخی در شرف عقد قرارداد است و برخی قراردادها هم با موفقیت به پایان رسیده است.

طرح های فناورانه جهاددانشگاهی تهران
هاشمی با بیان این که بخش پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران در حوزه پروژه ۵ طرح فناورانه داشته است، اضافه کرد: ۳ طرح اصلی شامل ساخت کریستالیزاتور برای ریخته گری پیوسته در صنایع فولاد، کویل لوله مغزی سیار با کاربرد در صنایع نفت و گاز، فرمون مبارزه با آفات کشاورزی است و دو طرح دیگر در عرصه تولید مواد شیمیایی است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران با اشاره به ساخت تجهیزات و ماشین آلات برای مجتمع فولاد اسفراین و شرکت دنیای مس (تولید چرخ مسی) تصریح کرد: البته طرح های پیشنهادی هم برای خودروسازی و شرکت بهینه سازی انرژی و مصرف سوخت عرضه شده که از روند مناسبی برای توافق برخوردار می باشد.

توسعه پژوهش و فناوری در جهاددانشگاهی تهران
هاشمی اظهار داشت: در بخش منابع انسانی جذب نیروهای گوناگونی از هیات علمی و پژوهشگر تا کارشناس برای تأمین سرمایه انسانی مورد نیاز انجام شده است. تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها و نصب و راه اندازی تأسیسات جدید از دیگر اقدامات است تا حد امکان زیرساخت ­های مورد نیاز پژوهشگران برای انجام فعالیت پژوهشی و فناورانه فراهم گردد.
وی اضافه کرد: حوزه پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران از شکل سازمان های اداری و بوروکراتیک خارج و سازمانی «علمی – اجتماعی» است که در این دسته از سازمان ها میزان تعاملات و در نتیجه پویایی بیشتر است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران خاطرنشان کرد: بخش پژوهش و فناوری همواره تعامل با صنایع و دستگاه های دولتی را مد نظر داشته است که در آن وجود اعتماد دو طرفه ضروری می باشد. رویکرد در حوزه پژوهش تبدیل شدن به سازمانی اجتماعی برای افزایش توانمندی و هم افزایی جامعه پژوهشگران، فناوران، صنعتگران و کارشناسان است تا ارزش افزوده هایی را برای سازمان داشته باشیم و نیازهای کشور را تأمین و مشکلات را برطرف نماییم و در جهت اعتلای کشور گام برداریم.



منبع:

1399/05/26
14:17:12
5.0 / 5
1463
تگهای خبر: پزشك , پژوهشگر , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است