ویروس های باكتری خوار جایگزین آنتی بیوتیك می شوند

ویروس های باكتری خوار جایگزین آنتی بیوتیك می شوند

دانشگاه فارسی: پژوهشگران سال ها قبل ویروس هایی موسوم به فاژ را شناسایی نمودند كه با حمله به باكتری ها آنها را از بین می برند. آنان معتقدند می توان فاژها را جایگزین آنتی بیوتیك ها كرد.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از نیواطلس، با تكامل باكتری ها و افزایش قدرت مقاومت آنها در مقابل آنتی بیوتیك ها كوشش برای یافتن روش های جایگزین درمانی شروع شده است.
یكی از این روش های بالقوه استفاده از فاژهاست. اما مشكل این ویروس ها آن است كه به سرعت گرفتار تغییر و تحول می شوند و وضعیت باثبات و پایداری ندارند.
محققان آمریكایی می گویند بررسی های جدید نشان میدهد می توان از فاژها در همین شرایط هم برای مقابله با باكتری های خطرناك استفاده نمود. بدین منظور باید فاژها را به نانومیله های طلایی مجهز كرد كه در شرایطی كه نور بر روی آنها تابانده شود به شدت گرم شده و قادر به ذوب كردن و نابودی باكتری ها خواهند بود.
در واقع خود فاژها بعنوان سیستم هدایت كننده به سمت باكتری ها و نانومیله های طلایی بعنوان سرهای جنگی نابودگر باكتری ها عمل می كنند.
در حال حاضر برای كسب اطمینان از صحت عملكرد این روش درمانی آزمایش هایی در حال انجام می باشد كه نشان میدهد می توان از آن برای نابودی باكتری هایی همچون E. coli، P. aeruginosa و V. cholera استفاده نمود.


منبع:

1398/10/27
12:25:56
5.0 / 5
3906
تگهای خبر: برند , محقق , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است