یك تحقیق جدید نشان داد؛

ذرات پرسرعت ایستگاه فضایی بین المللی را سوراخ می كنند

ذرات پرسرعت ایستگاه فضایی بین المللی را سوراخ می كنند

به گزارش دانشگاه فارسی مطالعات نشان می دهد ایستگاه فضایی بین المللی در معرض بمبارانی از ذرات است كه با سرعت بیشتر از صوت حركت می كنند. این ذرات می توانند سوراخ هایی در بدنه ایستگاه تولید كنند.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از اسپوتنیك نیوز، ایستگاه فضایی بین المللی در معرض بمباران انبوهی از ذرات ریز قرار دارد كه با سرعت مافوق صوت حركت می كنند. گروهی از محققان دانشگاه MIT متوجه شده اند این ذرات میكرو برای ایستگاه خطرناك هستند و دربرخی موارد حتی می توانند سوراخ هایی در ماده محافظ بدنه تولید كنند.
محققان در پژوهش خود از قلع استفاده كردند كه دمای ذوب پایینی دارد. این ماده برای تقلید از جنس بدنه ایستگاه به كار گرفته شد. آنها تكه دیگری از فلز قلع را با اشعه لیزر گرم كردند تا ذرات آن با قطر یك صد هزار متر و با سرعت حركت كنند. این ذرات سطح ماده را بمباران كردند.
دوربین هایی با سرعت ۱۰۰ میلیون فریم در ثانیه نحوه برخورد ذرات با سطح تولید شده از ماده قلع را نشان دادند. همینطور دانشمندان شرایط مختلف برخورد ذرات با این سطح را بررسی كردند. علاوه بر آن آنها شرایط مختلفی را بررسی كردند كه تحت آن ذرات به ماده می چسبند یا آنرا ذوب می كنند.
طبق تحقیق برخورد ذرات با سرعت ۱۰۰ متر برثانیه با ماده می تواند به از بین رفتن آن منجر شود. این درحالی است كه ذراتی كه با سرعت حدود یك كیلومتر برثانیه حركت می كنند( سه برابر سرعت صوت) احیانا به سفینه فضایی و ماهواره ها خسارت وارد می كنند.
این اولین تحقیق در این زمینه است.
هرچند آزمایش ها نشان داده ذرات با سرعت خاصی به یك ماده برخورد می كنند، محققان تمایل داشتند آزمایش های بیشتری درباره نحوه برخورد ذرات به مواد مختلف همچون آلیاژ ها را از زاوایای مختلف بررسی نمایند.

1397/09/14
14:35:47
5.0 / 5
4401
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , محقق , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است