برگزیده حوزه كشاورزی مطرح كرد:

تغذیه سالم با گیاهان زنده، امكان پرورش گیاهان دارویی در آپارتمان

تغذیه سالم با گیاهان زنده، امكان پرورش گیاهان دارویی در آپارتمان

دانشگاه فارسی: برگزیده سومین جشنواره ملی گیاهان، دارویی با اشاره به اینكه می توان با گیاهان زنده تغذیه سالم داشت، اظهار داشت: گیاهان مختلفی را میتوان اكنون در آپارتمان بعنوان باغ آشپزخانه ای نگهداری كرد.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از مهر، محمدصادق پیش بین بیان كرد: امروزه مردم به استفاده از گیاهان زنده علاقه مند شده اند به این صورت كه گیاهانی مانند ریحان، آویشن، اوریگانو وغیره را در داخل خانه و در گلدان های آپارتمانی رشد می دهند و به صورت تازه مصرف می كنند.
برگزیده سومین جشنواره ملی گیاهان، دارویی با اشاره به اینكه باغ های آشپزخانه ای، سبك زندگی طبیعی را در خانه های مدرن به همراه دارد، بیان كرد: در شهرداری ها به دلیل مقاوم بودن گیاهان دارویی و كم آب بودن این گیاهان امروزه در فضای سبز از گیاهان دارویی استفاده بیشتری دارد.
این كشاورز پیشرو ادامه داد: گیاهانی همچون نعنا فلفلی، آویشن، بادرنجبویه، سالیكورنیا، اوریگانو، ریحان ایتالیایی، به لیمو، استویا، مرزه و غیره را می توان در آپارتمان بعنوان باغ آشپزخانه ای نگهداری كرده و در پختن غذا از برگ های تازه آن بهره برد.
پیش بین این روش بهره برداری از گیاهان را با عنوان لذت آشپزی نام برد و اضافه كرد: شاید افرادی باشند كه بعنوان وظیفه آشپزی كنند، اما پرورش گیاه به دست خود افراد و نگهداری از آن و درنهایت استفاده از گیاهی كه به دست خودشان رشد پیداكرده در آشپزی می تواند علاوه بر سلامت محصول و استفاده از گیاه تازه، لذت باغبانی را به آنها هدیه كند.
به گفته وی این روش بهره برداری از گیاهان می تواند به تغذیه سالم تر مردم كمك نماید، چراكه هم سلامت روان و هم مستقیماً سلامت جسم را به همراه خواهد داشت.
این عضو كارگروه بذر و اندام تكثیری ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی معاونت علمی، فرصت تازه ای كه در چهارمین نمایشگاه و جشنواره ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) در اختیار علاقه مندان خود می گذارد را عرضه همین گیاهان زنده عنوان نمود.
وی اظهار داشت: در دوره چهارم این رویداد بخش عرضه «گیاهان زنده» هم در نظر گرفته شده است كه به خصوصیت های قابل توجه این رویداد می افزاید. در این بخش مردم می توانند با گیاهان زنده، كارایی های آنها در آشپزی آشنا شده و در صورت علاقه آنها را خریداری كنند.
این كشاورز پیشرو و تولیدكننده برگزیده سومین جشنواره ملی گیاهان دارویی نمایشگاه و جشنواره ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) را فرصتی برای اتفاق های تازه برای عرضه دستاوردهای این عرصه و آشنایی و كسب اطلاعات بیشتر دانست.
وی بیان كرد: با عنایت به این كه چنین رویدادی به صورت دوسالانه برگزار می گردد فعالان این عرصه فرصت خواهند داشت تا خویش را برای حضور موثرتر و پررنگ تر در جشنواره و نمایشگاه آماده كرده و در هر دوره حضور موثرتری از دوره پیشین خود داشته باشند.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) توسط ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه ۹۷ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می گردد.
استفاده از گیاهان تازه (fresh herb ) در آشپزی می تواند به تغذیه سالم خانواده ها كمك نماید. چراكه غذایی كه با استفاده از گیاهان تازه و سالم تولیدشده و مصرف می گردد علاوه بر طعم و مزه بسیار دلچسب لذت یك آشپزی مدرن را به همراه دارد.

1397/04/15
13:18:57
5.0 / 5
11
تگهای خبر: جشنواره , علمی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است