تشكلهای دانشجویی مطرح كردند؛

لزوم توجه به کمبود ظرفیت خوابگاه

لزوم توجه به کمبود ظرفیت خوابگاه

به گزارش دانشگاه فارسی دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: کمبود ظرفیت خوابگاه و همینطور هزینه بالای تست کرونا همچون مشکلاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.



به گزارش دانشگاه فارسی به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، همزمان با سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به استان هرمزگان دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت هم در سفری یک روزه به بندرعباس از بخش های مختلف حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بازدید کرد و در نشستی صمیمی با نهادهای دانشجویی و فعالان فرهنگی حضور یافت.
پیش از صحبت های معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت نمایندگان تشکل ها و کانون ها به گفتگو پرداختند.
حسین فرح دبیر کانون های فرهنگی در این جلسه به دو نکته اشاره نمود و اظهار داشت: تأمین زیرساخت ها کار دشواری است، کار زیرساختی به یک قرارگاه نیاز دارد و با مسئولیت شش ماهه یا یک ساله نمی گردد آنرا تمام کرد و به توجه مسؤلان نیازمند است.
فرح افزود: کارهای جهادی را باید هدفمند نماییم یعنی یک آغاز و آخر مشخص داشته باشد و اردوها باید بتوانند هدفمند به نتیجه برسند.
تشکل های دانشجویی بستری انسان ساز برای آینده کشور هستند
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اشاره به این نکته که تشکل های دانشجویی یعنی بستری انسان ساز برای آینده کشور، اظهار داشت: ما یک دانشکده برای نظام سلامت تشکیل داده ایم و معضلات و مسائل نظام سلامت را پیگیری علمی می نماییم.
شاهدی زاده خواهان توجه علمی به مؤلفه های مردم سالاری شد و افزود: در دانشگاه شفافیت کامل بودجه دانشگاه، نظارت دانشجو بر کارهای دانشگاه و نزدیک بودن دانشجویان به مسئولین دانشگاه، جدا کردن اداره تشکل ها و نشریات اهمیت بالایی دارد.
خاکی نهاد دانشجوی پزشکی نماینده انجمن اسلامی هم پیشنهاد کرد که یک پویش پژوهشی در حوزه فرهنگی متشکل از دانشجویان فعال و هیئت علمی اجرا شود.
محمدی نماینده انجمن اسلامی هم بر توجه بیشتر به طرح جوانی جمعیت و جدا شدن بودجه فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد.
نا عدالتی بین دانشگاه های تیپ ۱، ۲، ۳
علی بارانی دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: برای ساخت زمین چمن و وسایل هوازی برای سالن بدنسازی باید بودجه اختصاص داده شود. بحث غذا و توسعه تجهیزات ناوگان نقلیه هم وجود دارد. کمبود ظرفیت خوابگاه و همینطور هزینه بالای تست کرونا هم همچون مشکلاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
بارانی اضافه کرد: تخصیص بودجه بین دانشگاه های علوم پزشکی تی پ۳، ۲، ۱ بسیار متفاوت و ناعادلانه است.
علیرضا اندرزیان، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم عنوان کرد: بودجه فرهنگی دانشگاه عملاً خیلی کم هست. تشکیلات ما دفتر یا مکانی مانند سایر دانشگاه ها ندارد. در مورد بحث واکسیناسیون کووید دانشجویان با اراده قوی کار کردند و وقتشان را گذاشتند اما هیچ حقوقی دریافت نکردند که این مشکل به مسؤلان برمی گردد نه ما که نماینده ای از طرف دانشجویان هستیم.
علی مصلح نماینده نشریه های دانشجویی اظهار داشت: تقریباً ۲۰-۳۰ نشریه در کل دانشگاه داریم. امکان پخش و نشر نشریات به صورت چاپی به علت بودجه کم وجود ندارد و فقط به صورت الکترونیک در گروههای دانشجویی پخش می شود.
مشاور دانشجویی رئیس دانشگاه در این جلسه اظهار داشت: نبود بودجه مستقل در معاونت فرهنگی و دانشجویی یک سپر برای کم کاری مسئولین است و عدالت در سرانه دانشجویی وجود ندارد.
یاشار فلاحتی اضافه کرد: بحث سرانه کم ظرفیت خوابگاهی در مقایسه با سایر دانشگاه ها باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: ناعدالتی در وام های دانشجویی وزارت بهداشت نسبت به وزارت علوم، رزومه کاری واکسیناسیون دانشجویان فعال، کارتابل، قدرت دادن به جریان دانشجویی و اتوماسیون اداری برای همه تشکل های دانشجویی و حذف شدن نوشیدنی های گاز دار از بحث هایی است که باید با آن پرداخته شود.


منبع:

1400/10/30
10:49:29
5.0 / 5
520
تگهای خبر: انجمن , پزشك , دانشجو , دانشجویان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
دانشگاه فارسی

دانشگاه فارسی

آموزش از راه دور

unifarsi.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانشگاه فارسی محفوظ است